Komentáře k článku

Honza 16.10.2021

Já nejraději sbírám černé plody bezu, ale nedělám z něj sirup, ale pouze šťávu, kterou lehce přívěsu k varu

Honza Honza 16.10.2021

a pak rozmixuji, přidám cukr v poměru 2:1 a prepasiruji přes jemné sítko. Dám zpět do čistého hrnce a přidám cca 1 dl dobrého rumu a opět přívěsu na hranu varu. Pak Stocim po vychladnutí do lahví.

Láďa 20.10.2021

Chybí mi v článku nějaký recept na jídlo s bezu.

Siraellen 21.10.2021

mám je zavařené

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat