Komentáře k článku

xxkouckaxx 24.11.2021

ten článek je taková hovadina , že to buší o zeď

Martin 24.11.2021

Prostě jako u nás za komančů. Na ekonomce dva kluci ve třídě. Nebo v textilkách, 1 mistr na dvacet švadlen. Kvůli tomu snad není nutná studie.

Andrej 24.11.2021

Nějak nechápu o čem článek je (což bude asi tím že splácal dohromady dva články o naprosto nesouvisejících tématech). Nedostatek konkurence? Nevím o tom že by v typicky mužských nebo ženských oborech (jak studijních tak pracovních) kdykoliv v historii docházelo k tomu, že je nedostatek konkurence. Naopak v moderní době je daleko více možností seznámení se napříč sociálními skupinami, než tomu bylo kdy dříve. Je sice pravda že si lidé hledají partnery s podobným dosaženým vzděláním, nicméně zrovna u žen sociologové vypozorovali že spíše než muži sáhnou po méně vzdělaném partnerovi (jestli z donucení nebo to prostě reflektuje daný stav, to už je jedno). Navíc v článku zmiňovaný poměr 60:40 opravdu neznamená nedostatek konkurence. Dále je dobré si uvědomit, že jen proto, že mladých mužů je o nějaké to procento v populaci obecně více, než žen (tzn. na 100 mužů se narodí asi 98 žen, což se přirozeně srovná a následně obrátí až v poměrně pozdním věku). Tolik asi k tomu, jak je to s nedostatkem konkurence :D O tom které pohlaví je při namlouvání více arogantní a přehnaně vybíravé i v momentě, kdy na první pohled čísla nehrají v jeho prospěch asi taky nemá smysl mluvit...

Lukáš Veselý 24.11.2021

Ten článek je Koko.ina.

Emil Faust 25.11.2021

Autor má IQ kazetového radiomagnetofonu z Hanoje.

Vita Navratil 25.11.2021

Ja do te skoly chodil. Zadne zlate penisy , jen nenavistne feministky. Vedle jak ta jedle.

Jiří 25.11.2021

Lidi, kteří nechápete oč tu jde. To snad ani nemůžete myslet vážně..... vůbec se to netýká pouze vysokých škol. Společnost média prostě všechno na mladé lidi působí dojmem. Být bohatý znamená být šťastný. Troufnu si napsat že 85% dnešních mladých dívek a žen se ani nepodívá na chlapa v montérkách jako na potenciálního životního partnera. Ale jakmile projde muž v obleku, tak neujde jejich pozornosti. Každá chce být finančně zajištěná. Holt průměrný dělník nevezme manželku a 2 děti každý rok k moři....

Jb Jiří 26.11.2021

Souhlas.

Jerry 25.11.2021

Ano a zase jedna poblbaná feministka. Prostě zcela bez jakékoliv souvislosti posbírá nějaká data a vytrhne je z kontextu tak, aby to pro ženské vypadalo co nejlépe, aby se mohly kasat jak jsou nejlepší. V reále je ale situace naprosto odlišná. Jediné starosti 90% žen jsou, jak se zašít do klimatizovaného kanclu, případně co nejdřív otěhotnět aby mohly být doma a druhý je živil, ale vůbec nejvíc hledají bohatého muže, aby nemusely dělat vůbec nic. Holky, navzdory křiku všech feministek, jak jste úžasné a lepší než muži, jste jen obyčejné vypočítavé a líne potvory, kterým se nechce makat. A navíc si svou hloupostí velmi často zvoráte život tak, že vás pořád někdo druhý musí tahat z průšvihů. To je realita.

Jb Jerry 26.11.2021

Plně souhlasím. Přesně jak píšete.

Jose 26.11.2021

A co zlata vagina?

Jura 26.11.2021

Ale to je popis jedné relativně malé skupiny, navíc tihle jedinci bývají arogantní trubci co na to ve skutečnosti nemají tak njak běžně.

Luky 26.11.2021

Já jsem vybaven nad míru. Každá kočka co ho uvidí, tak jen popadá dech. A o jízdě, kdy pak létá ode zdi ke zdi, zase příště.

Klondajk 26.11.2021

Hurá! Amerika je objevena! Když je něčeho málo, zvyšuje to zájem.

Siraellen 26.11.2021

to si nemyslím

Jara 26.11.2021

Kdysi jsem se vsadil, jak dlouho vydržím. Do té osmnáctky jsem bušil tři hodiny bez pauzy.

asd 27.11.2021

Člověk je polygamní druh. Psychika mužů a žen je na to stavěná. Drtivá většina všech kultur byla polygamní. Tato hra na monogamii dříve či později skončí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat