Komentáře k článku

Xl 04.05.2022

Olej len do majonézy inak bravčovú masť

Alen 04.05.2022

Na vaření jedině řepkový. Do salátů olivový

Drábková Stanislava 04.05.2022

Řepkový používám 40 let

Petr 04.05.2022

Řepkový olej byl ještě nedávno ten "nejlepší", byl všude. Po volbách se to změnilo. V kuchyni jsem vždy dával přednost slunečnicovému. Olivový je možná zdravý, ale na chuť jsem mu nepřišel, něco co mi vadí z něho cítím.

filda 04.05.2022

olej na vaření ?! tak určitě ... když už tak laskavě na smažení ... a v tu chvílí tuk ... respektive sádlo :-D

xxkouckaxx 04.05.2022

hádky bytostně nesnáším , proto je nepěstuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat