Komentáře k článku

Siraellen 23.06.2022

Ano, již dlouho

Masunta nejosvícenější... 20.06.2022

Skvělým přírodním zdrojem kolagenu jsou vaječné bílky. O vejcích se už dávno ví, že obsahují velké množství nepostradatelných bílkovin, i proto je řada sportovců (a nejen jich) konzumuje především k snídani. Tato potravina však obsahuje také látky, které výrazně podporují přirozenou produkci kolagenu v lidském těle. Stojí za zmínku vývary. Není tajemstvím, že vývary (ať už z masa nebo zeleniny) jsou hotovým zázrakem pro naše tělo, který umí napravit skoro cokoliv. Málokdy se však v souvislosti s konzumací polévek zmiňuje, že dodávají tělu nezbytný kolagen. Nejvíce kolagenu se uvolňuje z kostí, masa a z pojivových tkání, chrupavek, proto s nimi v polévce nešetřete. Veterináři dávno vědí, proč dávají zvířatům mleté kuřecí chrupavky, když mají problémy s kvalitou vazů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat