Komentáře k článku

Pípa 16.12.2022

Autorka je patrně živá jen z kytiček a vrcholem jejího jídelníčku je pečené křoví a klacky na rostlinném másle. Neoddiskutovatelným faktem ale je, že člověk zaznamenal bouřlivý duševní rozvoj až když ochutnal maso. Jó, vono napást se na pampeliškách dokáže i vůl, ale ulovit si stejk, to už chce fištrón..... Nebojte se masa, v hrnci už Vás nekousne !

Jamaet Pípa 16.12.2022

Neskutečné kecy

Jiří 16.12.2022

Odkdy má maso odrůdy? Kde na zvířeti roste salám, klobása atd.? Paní redaktorka by si měla zopakovat školu a dávat pozor!

Jařku 16.12.2022

Autorko článku jste ještě živa nebo je to psáno ze záhrobí,kdo Vám dal podmět-fialka nebo pekarka aby už ovečky nejedli vůbec?

Bíba 16.12.2022

Tak grilovaná má více tuku než studená? Alespoň chvilku přemýšlet!

Jakub 16.12.2022

Tento článek je objektivně sračka, naprosto ničím nepodložená, případně delší dobu vyvrácená. Zejména směšná informace o červeném mase.

toto 16.12.2022

Autorka se patrně živí motýlími křídly....

Laco 16.12.2022

Absolutně nezdravé druhy masa jedl můj otec (89 let) a matka (88let) než zemřeli.Že by z toho bůčku? 😁😁

Petr 16.12.2022

Jděte do zádele s těma kecama.

Wilda 16.12.2022

Co vše choré mozky českých pisálků dokáží zplodit??? Začíná přechod na zdravou zelenou stravu z našich luhů a hájů???

Eva 16.12.2022

Miluju oba druhy masa, nevzdám se jich, léky jsou jen chemie, která je nezdravá a to nám lékaři cpou.

Francina 16.12.2022

Žerte lupení, řasy, kobylky, červy, trávu a nezapomeňte si nasušit na zimu!!!!

BytostSvětla Francina 16.12.2022

Žerte mrtvoly a nezapomeňte si vyudit pár jeptišek na zimu!!!

Reno 16.12.2022

Co je dnes zdravé? Mám maso rád a vše je hlavně o množství.

jana Reno 17.12.2022

Mám to stejně. Pochutnám si na knedlíku s vajíčky nebo smaženém květáku, ale řízek neodmítnu nikdy. 😁

Katka 16.12.2022

Vážená paní autorko tohoto článku, píšete tady velké množství nepravdivých nebo zavádějících informací. Bude lépe, když se příště nebudete pouštět do psání textu o problematice, o které nic nevíte a které eviděntně nerozumíte. Děkuji.

Vašek Katka 16.12.2022

Máte naprostou pravdu .Už dlouho jsem nečetl větší blbost. Např. salmonela je problém kuřecího a ne hovězího a intravenozní podání ATB ve velkochovu je nesmysl. Všechny léčiva jsou tvrdě v Česku kontrolována a hrozí vysoký postih.Pracuji jako veterinář 30let a něco o tom vím.

Libuš 16.12.2022

Vařím maso asi 2x do měsíce, moc ho nemusím.

Jirka 16.12.2022

Co za vola pověsilo na NET půl roku starej překopírovanej vo ho...ně článek?Kontroluje to někdo vůbec?Vždyť na mase přeci stojí veškerá ve světě uznávaná kvalitní gastronomie. MASU HURÁÁÁ!

Negrobijec 16.12.2022

Autorka je totální píča, nespíš veganka nebo nějaký podobný ichtyl. Udělal bych z ní mleté hovězí :D

dana provazníková 16.12.2022

Proboha - maso má odrůdy?! A vepřové patří mezi červená masa?! Hm, tak to svědčí o vysoké inteligenci autorky.

Petr 16.12.2022

Bez masa to prostě nejde!

Carpp 16.12.2022

Pokud by něco mělo být "absolutně" nezdravé, asi by to mělo být smrtelné. Vyjmenované potraviny jsou nezdravé jen relativně. Hodně záleží na množství, způsobu úpravy a dalších faktorech podávání. Jsou okolnosti, kdy mohou být výživově i prospěšné.

Milan 16.12.2022

jeden z mnoha bezobsažných článků. škoda

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat