Komentáře k článku

Viki Vikina 01.07.2023

Takové pitomosti, už to zavání šířením poplašné zprávy.

Majkl Viki Vikina 01.07.2023

Prostřeno byla vždycky akorát parodie na vaření.

hana Viki Vikina 01.07.2023

Je mi 62 a divím se že ještě žiju i s celou rodinou.Takový hovadiny co tu píšou.A to máme kuřecí dost často.

Špelda 01.07.2023

Mám malej duchod tak si ho nemohu dovolit koupit

Petr Špelda 01.07.2023

Proto jíte hovězí?Kuřecí patří k lacinějším druhům masa.

dušan 01.07.2023

umyvam ho furt,je lepši sadlo nebo olej

božena 01.07.2023

To je ale blbost.

Anonym 01.07.2023

Myslím že jíme více jedů než jen kuřecí maso.A ta pšenice z Ukrajiny?

STANDA 01.07.2023

Otřu ubrouskem, chvíli dám do vařící vody, pak kořením a peču.

Majkl 01.07.2023

No to je kravina asi jako:američtí vědci zjistili že co si vymyslí američtí vědci tomu lidé věří..

vlux 01.07.2023

pokud se píše že kuřecí maso je tak nebezpečné , tak proč ho kupujete n? O vepřovém a hovězím se to nepíše. To znamená, že kuřecí je závadné a ostatní masa jsou v pořádku . tak co autor tohoto článku. Jí také maso nebo je vegetarián .. :-)

Martin 01.07.2023

Pokud umývám potom prkénko a nůž, tak se ty bakterie po dřezu roznesou stejně. A neznám nikoho, kdo by před umytím poléval prkénko dezinfekcí.

Jaroslav Hanuš 01.07.2023

To už zas chtěj zakázat další druh jídla? Jinak by nepsali o křecím takové hlouposti! Je to poplašná zpráva a lež!

Dana 01.07.2023

Bez umytí bych to nepolkla,už tak je to vzhledově odporně balené do igelitu..nemám k tomu důvěru...pokud můžu dávám přednost českym mraženým kuřatům a to ještě výjmečně

Honzas 01.07.2023

A to nám tady kuchaři předvádí jak je výborné růžové, šťavnaté kureci.

Otakar Vojtíšek 01.07.2023

Zase jeden z nesmyslů.Mám dlouholeté zkušenosti,že tomu tak není.Chápu,že musíte něco psát i když jsou to hlouposti.A tak je to se vším.

zdeněk 01.07.2023

větší blbost jsem dlouho nečetl.

mery 02.07.2023

Ještě nikdy v životě jsem maso nemyla a to mi je již 86 let. Vymáchaná kuřata ve vodě opravdu nemusím. A také jsem nikdy neonemocněla salmonelou, ani jinými bakteriemi. Pro mne je mytí masa velká blbost.

jzikn@email.cz 02.07.2023

chci recept poslat na plochu

jzikn@email.cz 02.07.2023

Nemám žádný komentář

Brutwana 02.07.2023

Člověk,jenž ví jak se tzv.kuřecí maso vyrábí(vyrábí,ne pěstuje nebo chová),nikdy nic tak rakovinotvorného nemůže pozřít.Vědomě se krmit "sračkama",to je doména té hloupé části českého dementního národa.Howgh!

Kocour 02.07.2023

Neznám původ, nekupuji, nejím.

Irena 02.07.2023

V anketě není možnost - kuřecí maso nekonzumuji vůbec. To je můj případ. Nechutná mi a nepřipadá mi vůbec jako maso :-(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat