Komentáře k článku

Jiri 07.11.2023

Jsem po 15 operacich kamenu na leve strane mam zarostly kamen kde mi rekli ze mi ho vyndaji chtel bych zkusit neco jineho abych zmirnil bolest ale pivo nepomaha

M.Zemánek 30.10.2023

kameny jsem pocítil minulý měsíc a odvezla mne rychlá do nemocnice.Dva dni jsem trpěl jako zvíře.Doktor mě doporučil jako lék pít denně 1-2 plzně.Zatím OK.

Max 29.10.2023

To je zase zbytečných neodborných kydů! Kameny se rozpouštějí velmi obtížně (a vždy jen pomocí farmak) a některé nejdou rozpustit vůbec - záleží na jejich složení. Sama hydratace nepomůže, byť jejich tvorbu může zpomalit. Ale když už jednou jsou a dosáhnou určité velikosti, jsou tam zpravidla navždy. Jinak "strava s nízkým obsahem elektrolytů" je obecně pro ledviny radost, nikoli "špatná".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat