Komentáře k článku

Martin 25.10.2023

To jsou hovadiny.

Roman 25.10.2023

Rozhodně je pravda, že bílé těstoviny jsou jen hmota bez jakékoli výživové hodnoty. Nic zdraví prospěšného v nich nenajdete.

Aleš 25.10.2023

Cuketové špagety a zapíjím to sojovým latté :D :D :D

Petr Aleš 26.10.2023

🤣👍

Jirka 25.10.2023

Protože nesmím lepek, tak aniž bych to tušil, tak jím jenom zdravé bezlepkové. To tu budu do 101 let nejmíň! 🤣

Mně zastavují metabolismus takovéto přiblblé články. 25.10.2023

Autorka ví o tom kulové, jen si vydělává psaním nesmyslů a oblbuje lidi. Budiž jí přáno. Ať si vydělá a začne dělat něco pořádného. Možná k tomu i dojde. No, je to jen moje zbožné přání.

Ivana 25.10.2023

Proto je italská kuchyně považována za jednu z nejzdravějších na světě a proto jsou Italové štíhlí.

Lukáš 25.10.2023

Autor článku nechápe jak funguje metabolismus. Těstoviny vám metabolismus zrychlí, protože se musí vynaložit extra energie na zpracování potravy a na chemické reakce na přeměnu molekul. Tělo ukládá úplně stejné množství tuků a je absolutně jedno co jíte, záleží jen na tom jak moc toho jíte. Pokud vidíte slovní spojení "pomalý metabolismus" bez vysvětlení, kde, jak a proč tělo šetří energii tak to neberte ani vážně. Většinou desinformace.

Cože? 25.10.2023

Držet dál od masa? To je ale zase výmysl. Takhle se oblbují lidi. Jestli autorka ráda kopřivy, ať si dopřeje, i já jí to přeji, ale ať to tady nepodsouvá jiným. Na to skočí hlavně mladí bez vlastního uvažování. Ti, kteří berou za svaté jen to, co si přečtou na internetu.

Zkušený 25.10.2023

Naopak velmi zdravé jídlo jsou brouci a hmyz vůbec,na fšechny způsoby.EU nás to brzy naučí papat.Těšme se,budeme zdraví až běda.

Tomas 25.10.2023

Tak to je teda blbost ten článek včetně nadpisu. Sběr nesourodých informací ze zahraničních webů a složení naprosté pitomosti.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat