Komentáře k článku

Jana 31.10.2023

Kávu miluji

Standa 31.10.2023

Ranní kávu ano, ale pod značkou Caro (s mlékem)

Maruška 01.11.2023

Bez poctivého hořkého turka si vstávání nedokážu představit. Vím, že to není ideální, ale jinak se nenastartuji. Pak už kafe nemusím mít celý den

Haba 01.11.2023

Stando, pokud pijete ráno opravdu Caro nebo jakýkoliv jiný obilný nápoj, nebo i klidně kávovinu, tak to rozhodně s kávou opravdu nemá nic společného. Proto patříte k poslední skupině v hlasování, jestli kávu snídáte. Já to samé, kávu piju max. 10x do roka a vůbec po ní netoužím, nechybí.... Vždy jen někde na návštěvě ochutnám, vždy však bez nadšení. Stejně jsem na tom i s černým čajem, to si dám raději ovocný nebo bylinkový.

Tomáš 03.11.2023

Já mám ranního turka v práci a pak si udělám dvě dvouexpresa taky ještě v práci a pak doma večer ještě turek. Kávu miluju, její vůni, chuť.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat