Komentáře k článku

Človek 08.11.2023

Tuto polévku mám moc rád ale ve velkém množství je mi špatně

Petr 06.11.2023

Instantní polévka není nic děsivého, pokud jí nejedete každý den ( předem se omlouvám studentům všeho ruhu kteří jsou odkázáni na kapesné od rodičů a po kalbách jim na nic jiného nezbyde). Upřímě řečeno taková krevetová "YUMKA" do které před zalitím horkou vodou přidáte na půlky nakrájená cherry rajčátka a nahrubo nasekanou jarní cibulku plus trochu limetkové šťávy a pár kapek Sriracha omáčky je pro mě naprosto skvělá záležitost kterou si aspoň jednou do měsíce nenechám ujít. Můj tlak je i přes velký pupek a občasnou konzumaci instantní polévky naprosto v pořádku a i moje doktorka která je jenom kost a kůže uznává že trochu toho hříchu by měl do sebe dostat každý. Ale jak říkám je to o úměrnosti. Prostě všeho moc škodí... i minerálky ;)

Michael 05.11.2023

Já chápu clickbait titulky, ale ten článek je opravdu poněkud hloupý. Sodík je prospěšný a ve velkém škodný, ano, jako cokoliv jiného, u čeho překračujeme DDD. Škodlivost glutamátu nikdy nebyla prokázána, Emulgované tuky ve skoro všech zpracovaných potravinách, sacharidy - ale notak. Není to ideální, ale aby někdo trpěl na vysoký tlak a zdravotní problémy na základě instantní polévky? To už je pak otázka životosprávy (stravy + pohybu), nikoliv jedné instantní polévky za pár dní.

bohumil svoboda 04.11.2023

Když v nich nejsou živiny a dlouho vydrží v žaludku,tak jsou vlastně dietní.

Tomáš 04.11.2023

Tak se podívejte na ceny potravin a mimo jiné vše je chemicky ošetřené,tak nevim co de tím změní a na něco umřít musíme.

dagmar burianová 04.11.2023

Instantní polévky mám ráda, bez ohledu na to, jak prý jsou škodlivé. Miluji čínské polévky, nedávám si tam ten olej, trochu dochutím polévkovým kořením a čerstvou petrželkou. Rychlá svačina v práci. Do hrachové instantní si přidám ještě nq malé kousíčky nakrájený sýr.

Jakub Veleba 04.11.2023

Za měsíc se objeví titulek: "Instatntní polévky překvapily svou hodnotou a přínosem." Jako vždy.

Petr F. alias DINO 04.11.2023

Z náhlé zvědavosti jsem si otevřel komentáře. ŠOK co ti lidé píší a jak

Josef 04.11.2023

Když sem maloval u paní doktorky tak mě varovala abych se tomu vyhnul, tak to kupuji 1/měsíc.

Jiří PEZL 04.11.2023

Jsem po transplantaci ledvin, takže to ani nesmím. A za druhé mě to nikdy nechutnalo. To si raději namažu chleba s máslem.

Emilie 04.11.2023

kupujeme přes léto, hodně cestujeme, tak je to někdy rychlé jídlo i když tedy asi ne moc zdravé.

Jiří Lukeš 03.11.2023

Jak říkal můj otec: dobré prase všechno zpase. A také říkal: prdel si to přebere. Dožil se 84 let a do poslední chvíle jezdil na horském kole. Takže vyznavači zdravé výživy, polibte si prdel.

kate 03.11.2023

kupuji výhradně Vitanu, nepřijde mi zas tak hrozná.

Zbynda 03.11.2023

Ano je to asi pěkné svinstvo ale musím uznat,a už jsem jich také hodně snědl že mi většinou moc a moc chutnají ale holt pro tu špatnou pověst si dám tak jednu za 2 měsíce

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat