Komentáře k článku

Zbynda 03.11.2023

Ano je to asi pěkné svinstvo ale musím uznat,a už jsem jich také hodně snědl že mi většinou moc a moc chutnají ale holt pro tu špatnou pověst si dám tak jednu za 2 měsíce

kate 03.11.2023

kupuji výhradně Vitanu, nepřijde mi zas tak hrozná.

Jiří Lukeš 03.11.2023

Jak říkal můj otec: dobré prase všechno zpase. A také říkal: prdel si to přebere. Dožil se 84 let a do poslední chvíle jezdil na horském kole. Takže vyznavači zdravé výživy, polibte si prdel.

Emilie 04.11.2023

kupujeme přes léto, hodně cestujeme, tak je to někdy rychlé jídlo i když tedy asi ne moc zdravé.

Jiří PEZL 04.11.2023

Jsem po transplantaci ledvin, takže to ani nesmím. A za druhé mě to nikdy nechutnalo. To si raději namažu chleba s máslem.

Josef 04.11.2023

Když sem maloval u paní doktorky tak mě varovala abych se tomu vyhnul, tak to kupuji 1/měsíc.

Petr F. alias DINO 04.11.2023

Z náhlé zvědavosti jsem si otevřel komentáře. ŠOK co ti lidé píší a jak

Jakub Veleba 04.11.2023

Za měsíc se objeví titulek: "Instatntní polévky překvapily svou hodnotou a přínosem." Jako vždy.

dagmar burianová 04.11.2023

Instantní polévky mám ráda, bez ohledu na to, jak prý jsou škodlivé. Miluji čínské polévky, nedávám si tam ten olej, trochu dochutím polévkovým kořením a čerstvou petrželkou. Rychlá svačina v práci. Do hrachové instantní si přidám ještě nq malé kousíčky nakrájený sýr.

Tomáš 04.11.2023

Tak se podívejte na ceny potravin a mimo jiné vše je chemicky ošetřené,tak nevim co de tím změní a na něco umřít musíme.

bohumil svoboda 04.11.2023

Když v nich nejsou živiny a dlouho vydrží v žaludku,tak jsou vlastně dietní.

Michael 05.11.2023

Já chápu clickbait titulky, ale ten článek je opravdu poněkud hloupý. Sodík je prospěšný a ve velkém škodný, ano, jako cokoliv jiného, u čeho překračujeme DDD. Škodlivost glutamátu nikdy nebyla prokázána, Emulgované tuky ve skoro všech zpracovaných potravinách, sacharidy - ale notak. Není to ideální, ale aby někdo trpěl na vysoký tlak a zdravotní problémy na základě instantní polévky? To už je pak otázka životosprávy (stravy + pohybu), nikoliv jedné instantní polévky za pár dní.

Petr 06.11.2023

Instantní polévka není nic děsivého, pokud jí nejedete každý den ( předem se omlouvám studentům všeho ruhu kteří jsou odkázáni na kapesné od rodičů a po kalbách jim na nic jiného nezbyde). Upřímě řečeno taková krevetová "YUMKA" do které před zalitím horkou vodou přidáte na půlky nakrájená cherry rajčátka a nahrubo nasekanou jarní cibulku plus trochu limetkové šťávy a pár kapek Sriracha omáčky je pro mě naprosto skvělá záležitost kterou si aspoň jednou do měsíce nenechám ujít. Můj tlak je i přes velký pupek a občasnou konzumaci instantní polévky naprosto v pořádku a i moje doktorka která je jenom kost a kůže uznává že trochu toho hříchu by měl do sebe dostat každý. Ale jak říkám je to o úměrnosti. Prostě všeho moc škodí... i minerálky ;)

Človek 08.11.2023

Tuto polévku mám moc rád ale ve velkém množství je mi špatně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat