Komentáře k článku

Pípa 03.01.2024

Úžasné. Autor vůbec nebere v potaz fakt, že Okinawané jsou po generace geneticky přizpůsobeni k trávení této potravy a k vytěžení živin k prospěchu jejich organismu. Středoevropský genofond to nedokáže, takže opět blbina...

Tomáš Závodský 02.01.2024

Nejsem Japonec, na trávení mořských řas a syrových ryb nemám potřebné enzymy. Mě stačí zelí, mrkev, cibule, česnek, jablka,...

Alena Šoutova 02.01.2024

Moje tety,jedna se dožila 102 let, druhá se blíží ke 100,v záři. Nesportovaly normálně se stravovaly, normálně se stresovaly😀

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat