Komentáře k článku

Masunta nejosvícenější 26.01.2024

Ráno pít zelený čas s citrónem, který vhodně čaj ochucuje. Pít teplý čaj. Citrón zesiluje účinky zeleného čaje. Vypít ho 7 dcl, aby došlo na vznik potřebného množství terkutin v lymfatických cestách, v mízovodech - tedy už je jasné působení na imunitní systém. Po půlhodinové potřebné pauze po vypití je možno snídat. Já například nějaký pomazaný krajíček nebo pečivo s makovou nebo povidlovou náplní a rozhodně vejce na hniličku- takto upravené přijímá metabolismus nejlépe.

Erik 21.01.2024

Matcha je 100% zelený čaj, který je rozemletý na jemný prášek. Při jeho výrobě nedochází k fermentaci, nepřidávají se žádná barviva, přísady ani konzervační látky. Je to zkrátka čistý přírodní produkt.

KOlars 21.01.2024

Kupuji jedině Matschu z Oaxalisu a už jsem na ní závislá,top kvalita

Dandy 21.01.2024

Pravidelně si jej vozime z Thajska a je vynikající.

ilona 21.01.2024

"Zelený čaj předchází zákeřné rakovině" - to vědět, tak mamce koupím cisternu a mohla tu ještě být. :-(

Radka 20.01.2024

Vůbec nepiju nechutná mi

Roman 20.01.2024

Obrovská síla.Odpo už ho nepiju.Výborný.Děkuju!

Honza 20.01.2024

Pít do 16 hodin, ne později, jinak nespavost, podrážděnost, strach, úzkosti, noční močení. Louhovat 1 minuty, nálev vylít, tím se zbavíte kofeinu a chemických postřiků, znovu zalít 80°C vodou a pít až ten druhý nálev louhovaný max. 4 minuty. Pokud louhujete déle, tak obsahuje třísloviny a poškozujete si játra. Třeba ale Nepál či Sencha zelený čaj obsahuje jen velmi málo teinu (obdoba kofeinu).

Erik Honza 21.01.2024

Co se týče účinků na zdraví, někde jsem četl že Bio Matcha čaj má 10x silnější antioxidant účinky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat