Komentáře k článku

Václav Masařík 06.06.2023

Nekouřím díky "DEFUMOXANU" Kouřil jsem 15 let. Jsem v pohodě,můžu všem doporučit. Hezký den. Vašek

Václav Masařík 06.06.2023

Jsem starší člověk,který vyzkoušel několik možností jak se odnaučit kouření. Kdo chce,vyhraje. Díky několika balení DEFUMOXANU už nekouřím. Vše jsem před tím zkoušel ! Do toho,osvědčený způsob na 100% FUNGUJE !!! Hezký den. Václav

Hanka 20.09.2020

Kouřila jsem 40 let,nyní už 4 roky nekouřím,přestala jsem ze dne na den.

Pavla 20.09.2020

Kouřila jsem 23 let, pak jsem přestala ze dne na den... Nekouřím 3 roky, dnes se divím, proč jsem to neudělala už dávno.. Ale přibrala jsem 20 kg, které nemůžu shodit .

Monika 20.09.2020

Nekouřím, nepřinesla jsem, protože jsem se bála, že budu tlustá, tak makám každý den... Cvičím, jím zdravě a jsem šťastná 🤗

Michal 20.09.2020

Píšete že se nepřibere, nemáte pravdu. Kouřil jsem 25 let a přestal jsem kouřit a jíst brambůrky atd. a stejně jsem přibral 13 Kg !!! Opravdu jsem nezačal více jíst, ale naopak jsem začal cvičit a jíst zdravější potraviny. Až skoro po roce jde váha dolů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat