Komentáře k článku

Cheri Mary 13.06.2018

Já bych byla tak moc ráda, kdyby paní redaktorky těchto článků pochopily, že dobrý novinář negeneralizuje. Tzn. Všichni si tím projdou... nedávno v rubrice Vztahy článek:Lži, které každá žena říká svému muži... Takže děvčata, s hubnutím mám zkušenost, neprošla jsem ani jednou situací. Lži a lžičky vůči partnerovi nepoužívám. A pozor, teď to hlavní... Jsem žena. P. S. Odpovíte mi na dotaz, proč to děláte?

aster Cheri Mary 13.06.2018

Toho se nedočkáte - tohle totiž píšou holky, které se ničemu nenaučily. A tak sednou k internetu, něco najdou, sesmolí z toho článek a my tu pak nad těmi výtvory marně lomíme rukama...soudný člověk by nevyplodil ani setinu těch keců aniž by si všiml, jak si to vzájemně odporuje. Mně by zajímalo, jestli je za toto fakt někdo platí, nebo tu jen dávají zdarma prostor nějakým pokusným králíkům...*10*

helus 13.06.2018

V tomto článku se naprosto vidím.

glady 13.06.2018

hubnutí je běh na dlouhou trať

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat