Komentáře k článku

Teerez 16.10.2014

Za mě hlavně dostatkem pohybu, zdravého jídla a pravidelné užívání hlívy ústřičné 800mg, to se mi osvědčilo, už dlouho jsem nebyla nemocná, musím zaklepat ťuk, ťuk :-), a hlavně se mi opar neobjevil ani nepamatuju, vždycky jsem s ním bojovala a od té doby co to takhle dodržuju mám klid.

Kateřina 21.02.2014

Pro mě je Wobenzym hodně finančně teda náročný.. Vyzkoušela jsem z lékárny 5Prevemax, který stojí o hodně méně a jsem s ním spokojená. Chutná mi a hlavně mě hodně pomohl- což jsem potřebovala.

Sandra 22.02.2011

Já mám sice finančně náročnější typ- Wobenzym, ale můžu za sebe říci, že účinný. Někdy totiž seriály, pohyb, spánek a vyvážená strava nestačí. Přesto, že jsem vyrůstala v rodině, která si zakládala na čerstvém vzduchu a zdravé stravě, neměla jsem to štěstí, aby mi můj imunitní systém dopřál klidu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat