Testovaly jste Beliema Intim Krém a Intim Gel: Jak to dopadlo?

Třicet našich testerek mělo možnost vyzkoušet a zhodnotit Beliema Intim krém a Intim gel. Jak u nich produkty určené k intimní hygieně dopadly?

Beliema Intim Krém a Intim Gel doporučuje 91 % našich čtenářek!

A jak jste byly spokojené?

Na Beliema Intim Gelu jste oceňovaly především příjemnou a nevtíravou vůni, snadnou aplikaci a hlavně pocit svěžesti, který se po použití dostavil. „Mycí gel je naprosto skvělý, voní příjemnou nevtíravou vůní. Je velmi jemný, nedráždivý a krásně pění, gelu na umytí stačilo opravdu malé množství. Krém v těchto horkých dnech je také výborný, téměř okamžitě uleví od nepříjemného pálení,“ píše například testerka Cordelia.

Také krém většina z vás ocenila, především jeho příjemnou konzistenci, snadné používání a fakt, že pomáhá od prvních potíží signalizujících infekci již po prvních několika aplikacích. Intimní krém Idelyn má lehkou konzistenci a snadno se nanáší. Uleví od svědění a pálení po velmi krátké době, což mě moc potěšilo,“ svěřila se testerka Lucie.Vondrysková. A její testující kolegyně Heenna dodala: „Velmi mě nadchlo, že Idelyn krém zároveň řeší vzniklý problém infekce, ale dá se také použít jako prevence před vstupem do veřejných prostorů, jako je koupaliště apod. Já jsem ho aplikovala jako prevenci při celodenní tůře. Intim krém vidím opravdu jako dobré řešení, protože na koupališti, posilovně atd se lze nakazit velmi snadno a určitě ho zde budu opětovně používat!“

Některé z vás při prvním použití Intim Krému nebo Intim Gelu cítily lehké pálení, které však velmi rychle odeznělo.

Téměř všechny jste se nicméně shodly, že by na lepší posouzení účinnosti Beliema Intim Krému bylo potřeba o něco více času pro testování. A drtivá většina testerek je přesvědčena, že výrobky Idelyn Beliema budou používat i nadále. „Nikdy dřív jsem intimní hygienu moc neřešila a používala klidně mýdlo, ale po mycím gelu a následným použitím krému se cítím lépe, mám pocit svěžesti. Ten kdo trpí i na výtoky, tak s bude přípravky 100% spokojený. Oba výrobky doporučuji,“ shrnula testerka Misha69.

VŠECHNA HODNOCENÍ NAŠICH TESTEREK I ČTENÁŘEK NAJDETE ZDE!

Máte zkušenost s výrobky Beliema Intim Gel a Intim Krém? Napište své hodnocení a získejte 50 bodů na váš účet ve věrnostním programu Moje body!

Beliema Intim Krém

Rychlá úleva od příznaků vaginální infekce

Vaginální infekce je jistě nepříjemný zážitek. Ale když už se jí nemůžete vyhnout úplně, tak proč se hned vzdávat všeho, co je pro vás důležité, a přicházet tak o vzácné chvíle s rodinou nebo přáteli? Beliema Effect Intim Krém, obsahující antimikrobiální látku chlorhexidin a ochrannou složku BioEcolia®, byl vyvinutý ve spolupráci s gynekology tak, aby vám pomáhal užívat si život i ve chvílích, ať už vás trápí infekce bakteriální nebo kvasinková.

Kyselina hyaluronová, vitamíny a výtažek z měsíčku lékařského zklidňuje a navrací svěžest vašim intimním partiím a díky svému jemnému složení potlačuje emulze i nepříjemný pocit podráždění. Beliema Intim Krém vám poskytne rychlou úlevu a podporuje hojivý účinek tablet.

Více informací na www.beliema.cz

Beliema Intim Gel

Chraňte se před infekcí intimních partií

Neudržované veřejné toalety, ale dokonce i příjemná koupel mohou způsobit nepříjemnou infekci. To ale neznamená, že byste se měla vzdávat zážitků, které máte ráda. Stačí používat Beliema Intim Gel, který vás ochrání před bakteriální i kvasinkovou infekcí.

Tento gel, vyvinutý ve spolupráci s gynekology, jemně čistí, zastavuje růst bakterií a kvasinek a pomáhá obnovovat přirozenou rovnováhu vašich intimních partií. Beliema Intim Gel vás bude každý den účinně chránit před vaginálními infekcemi.

Více informací na www.beliema.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat