Komentáře k článku

Barbara 16.08.2011

Zásada pro ženy trpící mykózami je, nezůstávat dlouho v mokrých plavkách. Nechtělo se mi to věřit, protože se to doporučuje lidem trpící na záněty moč.cest. Ale pak jsem se zamyslela a došlo mi, že plísně mají rády vlhké prostředí. Takže jsem byla úspěšně první léto bez mykózy. Ještě jsem si na doporučení vzala s sebou wobenzym pro případ, že by na mě něco šlo. Ale ani ten jsem tentokráte nemusela užít. Někdy stačí fakt málo:-D Jo, a s ovocem to taky není radno přehánět ( cukry)... čeho je moc, toho je příliš;-)

Denisa 20.01.2023

Nevím proč, ale plíseň se mi neustále vrací :/ a to jsem toho vyzkoušela poměrně dost od mastiček po kapky.

Nikola 22.01.2023

Někdo na to může být náchylný. Přítel chodí plavat a když si nedá boty, tak ji hned má, ale naštěstí se mu to podaří vždycky velmi rychle zaléčit.

Denisa Nikola 24.01.2023

Co na to používá jestli se můžu zeptat? Třeba to bude něco, co jsem ještě nevyzkoušela.

Nikola Nikola 25.01.2023

Koupila jsem mu tady ty kapky https://eshop.pet2me.eu/produkt/abicin-30-pryskyricovy-lak

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat