Komentáře k článku

Siraellen 07.09.2019

piji velké množství vody

ovace 07.09.2019

teorii znám dobře

helus 03.09.2019

Teorii znám velmi dobře,ale praxe je horší.

konatovka 03.09.2019

Pokud bych neměla sníženou funkci štítné žlázy, po které se tloustne, tak bych asi nemusela tak vážně řešit zdravou životosprávu, hodně pohybu a pitný režim. Ale u mě je toto samozřejmost a díky tomu si držím štíhlou postavu. Takže možná povzbudím některé lidičky, které mají tento zdravotní problém. Prostě, jde to. :-O

aster konatovka 03.09.2019

U vás je to něco jiného a já vás obdivuji za to, jak to zvládáte. Já tady brojím proti škatulkování a nucení lidí k nepřirozeným návykům jen proto, že to někdo tak určil - s tím nemohu souhlasit. Neplatí pro všechny lidi stejný vzorec...:-)

kamila76 03.09.2019

Přesně *17*

glady 03.09.2019

no jo... teorii bych znala

kattkaa 03.09.2019

Chodím často na procházky

nea 03.09.2019

Ono to docela sedí, jen s tou vodou opatrně nevypít jí denně velké nadlimitní množství. Jinak si odrovnáte ledviny.

Hanka 03.09.2019

V podstatě souhlasím. Před časem jsem přesně tyto věci zavedla spontánně, jen s použitím selského rozumu, a skutečně to funguje. Je to logické, když dám tělu o něco méně, nemá z čeho tloustnout. Ale dostat by mělo od všeho, aby si změn vlastně ani nevšimlo, necítilo se ohrožené a nezačalo panikařit - dělat si zásoby i z toho menšího množství. Tak většinou dopadnou lidi, co drží drastické diety - po pár letech řeknou "u mě to nefunguje, já ztloustnu i po vodě". Ano, přehánějí, ale nelžou - jejich tělo ukládá všechno, co dostane, protože se bojí, co kdyby jednou nedostalo nic. Prostě se cítí ohrožené. Opravdu to jde - i ve vyšším věku. Je mi 52 let.

aster Hanka 03.09.2019

S tím selským rozumem souhlasím - bohužel většině nutričních poradců asi chybí...je mi 56 let, nemám a nikdy jsem neměla nadváhu, snídala jsem naposledy tak ve 14 letech, kdy mě k tomu nutila babka (a pak mi bylo celý den blbě) a nemám ráda sladké, kromě ovoce. Mám kamarádky, které po menopauze řeší každou kcal a pořád se stresují, co a kdy smí a nesmí jíst - to je naprosto šílené. Mně vyčítají, že "dělám všechno špatně" a přesto netloustnu - jenže už nevidí, že sice "snídám" jen silného turka a jím nepravidelně - hodně masa, vajec, mléka a málo zeleniny, ale nikdy se nepřejídám a jsem neustále v pohybu. Taky nevidí, že přes zimu, kdy mám pohybu méně, sice přiberu cca 5kg, ale nijak to neřeším - vím, že jakmile začnou práce venku, kila zmizí. Já bych si nedala radit od nutriční poradkyně, která má ve 30 nadváhu a bere prášky na tlak - tam je něco špatně - přece kadeřnici si také vybírám takovou, které sluší účes...:-)

klerika 03.09.2019

Atˇsi každý jí, co mu chutná, až přijde nemoc, tak zhubne a ni nebude vědět jak...

xxkouckaxx 03.09.2019

na mně neplatí nic , tak jsem se ta kila naučila nosit

aster 02.09.2019

Každý člověk je jiný => vyhovuje mu něco jiného. Když někdo celý život nesnídá a nemá kvůli tomu problémy, tak proč by to měl měnit? Vždyť je to hloupost - a to ostatní víceméně taky. Problém je, že nutíte lidi přemýšlet o jídle až moc - to už je skoro nemoc *6*

Piji vodu, velikost porce řešit nemusím, snídám, kalorie nehlídám, jím, co chci, chodím denně pěšky do práce, neporcuji si nic. Hlavně se nepřejídám, nejím v noci. Jídlo není moje potěšení.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat