Komentáře k článku

kamila76 07.12.2016

synovi teď v zimě dávám med, mně ani dceři med nechutná

Jan Macků 10.11.2016

Myslím, že další výzkumy prováděné a financované například výrobci medu ukáží jiné hodnoty. Hlavní je nevěřit nekriticky expertům, protože ti se nejčastěji mýlí.

martin 09.11.2016

Lidi pořád hledají v článcích co je zdravé, a když se to dočtou, tak to s klidným svědomím žerou v neomezeném množství.

Anna 27.10.2016

Naši předkové moc dobře věděli,co je zdravé. Med!!!<3*5*

ŠTĚPÁNKA 20.10.2016

SLADÍM MEDEM. JE TO ZDRAVĚJŠÍ.

FRANTA ŠTĚPÁNKA 20.10.2016

CO JE DNEŠNÍ DOBĚ ZDRAVÍ?

verrca 12.10.2016

máme ráda med

ovace 10.10.2016

používám raději med,když už musím něco osladit

deeana 09.10.2016

raději med, než rafinovaný cukr

heenna 07.10.2016

vseho s mirou, sladkeho nejvic

moniika 26.09.2016

Kvalitní med mám vždy doma;-)

Martaa 23.09.2016

Při hubnutí určitě ne...

Jiří Svačina RpT 22.09.2016

Med při kašli Med pomáhá při zahlenění. Suchý kašel naopak zhoršuje.

Zdeněk 22.09.2016

Med se přímo vstřebává do krve a btím netvoří tuky v játrech.

Olii22 22.09.2016

asi vše má své pro a proti

Jirka R. Rakovník 22.09.2016

Sirupy jistě chemicky upravené, což med bez úpravy se nekazí. Váš článek spíš nabízí něco, co je drahé a neosvěcené. Každý sirup,šťáva se musí chemicky upravit. Proto ještě jednou, napište o medu objektivní pojednání a nevnucujte národu nějaké sirupové náhražky.

Jirka R. 22.09.2016

Váš článek není vůči medu objektivní. Až ochutnáte pravý med,budete o medu psát obsáhleji. Váš článek nic neříká. Mám včely a med je naše sladidlo obohacený přírodou. Nevím ,co je chřipka a jakékoliv nachlazeni řeším medem.

Siraellen 22.09.2016

myslím si že ano

Honza 22.09.2016

Velmi zvláštní úkaz, v nadpisu se odkazuje jen a pouze na med, přičemž v celém článku není o medu ani slovo.

Vladimír Vymazal Honza 22.09.2016

Přesně tak! Prostě článek stylu "obvyklé povrchní kecy"!

Pavel Konečný 22.09.2016

Paní Ing. Hana Střítecká zapomněla dodat, že cukr ve skutečnosti sacharóza - tedy složený cukr je pro organizmus nevhodný a štěpí se po projití žaludkem až v tenkém střevě. Na rozdíl od medu, jehož jednoduché cukry (glukóza a fruktóza) organizmus využívá téměř okamžitě. "Matka příroda" asi věděla proč dát lidem ke spotřebě "produkt" který jsou schopni vstřebat okamžitě a ne sacharózu, která je vyrobena uměle (bez ohledu na to z čeho). Nehledě na to, že v medu se zdaleka nejedná jen o jednoduché cukry ale spoustu dalších aktivních látek podporujících náš organizmus - na rozdíl od cukru. Že by někdo byl schopen vypátrat něco užitečného o medu? Ne, bohužel lidi zajímají jen kachny a co je negativního. Mimo jiné - o medu ve vámi uvedeném článku není vůbec nic.

Petr Šimek 22.09.2016

O medu ani slovo, článek na nic.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat