Komentáře k článku

Kristyna04 10.01.2019

Je pravda, že toho pohybu je v teplejších měsících trošku více :-)

konatovka 08.01.2019

Já v zimě zhubnu, protože je venku chladno a mě se dobře sportuje. Hubnutí není jen o zdravé stravě, ale také o dostatku pohybu. :-O

Siraellen 05.01.2019

já většinou přibírám ze stresu

ovace 05.01.2019

nemám dostatek pohybu a i přesto jsem zhubnul dělenou stravou

snegurka 05.01.2019

Nemáme dostatek pohybu.

snegurka 05.01.2019

Nemáme dostatek pochybu.

helus 05.01.2019

Přibrala jsem letos moc .Budu muset s tím něco začít dělat.

Lujza 05.01.2019

To přibere asi každý. V zimě je rychleji tma (jsme rychleji unavení), večer se vracet ze cvičení nebo z plavání je fakt děs (někdy i o zdraví). Co jsem měla předsevzetí, tak jsem byla vždy pak v lednu nebo únoru nemocná. Po zimě začít se cvičením je určitě lepší. V zimě vám to prostě nepůjde. Jít běhat? Ráno za tmy, nebo v tom smogu? Po práci jít do fitka ještě jo, ale to je nacpané lidmi co si dali stejné předsevzetí. Po plavání zmrznu než dojdu ke dveřím. Jsou to samé ale, proto to nechejme na jaro<3 Nejlepší začít s pravidelným pohybem v březnu a přes zimu se moc necpat. Já to řeším ovocem, nebo teplou polévkou:-p

GabaSan 05.01.2019

Přibírání v zimě je hlavně přirozené. Metabolismus se v zimě nespomaluje jen tak, dělá to pro nás. Dříve nebyla žádná topná zařízení, naše těla jsou navyklá v zimě zklidnit, více odpočívat, nepracovat (když lidé sklidili, zazimovali se, většinou ani neprovozovali svá řemesla, v zimě se pak dělaly jen takové ty domácí práce, nejenergičtější bylo štípání dříví). My si akorát musíme dávat pozor, abychom nepřibrali moc, protože jsme rozmazlení nakupováním, lenošením a přežíráním..

nea 05.01.2019

Mám ráda zimu a nesnáším letní vedra. Když je mráz, člověk se může pořádně obléknout, ale ve velkých vedrech se z kůže svléknout nemůže :-) . A konečně pořádně nasněžilo i u nás, což je vyjimka.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat