Komentáře k článku

Nakobyl 13.03.2020

Přesně takhle vypadá složení snídaní na různých akcích pro děti a mládež,třeba lyžařské kurzy

Milovník prorostlého bůčku 27.01.2020

Asi bych tenhle výkladový žebříček nějak nepřeceňoval. Jsou tam sice vypíchnuté skutečně zbytečné druhy snídaně, ale není tam nijak akcentována triviální skutečnost, že ráno je z kvalitních zdrojů do krve stejně potřeba glukóza ze sacharidů a celkově i koncentrovanější energie tuků plus kofeinový startér. Bez energie obecně není pohyb a bez energie glukózy v krvi speciálně není ani to myšlení.. :-))) Bílkoviny, vlákniny, vitamíny a minerály až pak přes den a kdo posiluje, tak tvarohový kasein na noc. Každý športsmen vám řekne, že přes den především pálí energii a z bílkovin svaly rostou hlavně v noci. Není to blbost, je to o částečném energetickém využití bílkovin při denní zátěži a anabolismu růstového hormonu za nočního klidu.

Mix 24.01.2020

Já to říkal vždycky. Není nad klasický bůček...*11*

Jolanka 24.01.2020

Ráno nevstávám brzy, protože jsem důchodkyně. Jako první po probuzení vypiji dvě skleničky vody, protože mám žízeň. Potom se trošku napiji vlastních tinktur z bylinek (tymián, oregano, řeřicha, kalísie…) Jako snídani si udělám "rychlou česnečku". To je, že do misky si dám drc. kmín, pepř, majoránku, bazalku, 2 strouhané česneky, kousek sádla, sůl, kari, čerstvou petrželku, celer.nať a nějaké nudle(třeba rýžové), zaliji to asi 1/2 litrem horké vody a nechám chvíli odstát, a sním. Pak mohu jíst v průběhu dne cokoli a není mi těžko. Podotýkám, nejím to každý den, tak 4x týdně.

Josef Horký, Milevsko 21.01.2020

Je mi 79. Nejčastěji snídám dobrý špekáček. s krajícem dobrého chleba. Zapíjím neslazeným zeleným čajem. Jako předkrm mám několik tablet léků.

jirka 18.01.2020

Pokud to jen trochu jde, posnídám dršťkovou polévku, třetinkové pivko, kafe s malým a doutník. Tomu říkámvánoce v hubě.

hafusak2 15.01.2020

Celý život jsem dělal na průserových provozech, takže jsem si ke snídani klidně dal třeba guláš s knedlíkem, protože jsem nikdy nevěděl, jestli se k nějakému obědu vůbec dostanu a nebude to jen sušenka a kafe. Kdy se dostanu domů k večeři bylo také nejisté, většinou "co lednička dala." Teď v důchodu jedu tím stylem dál i když už mám klid. Snídaně je nejdůležitější jídlo dne!!!

Mgr.Ladislav Zourek 15.01.2020

Dobrý den.Již 19let pravidelně(až na výjimky o dovolené)snídám 6dkg ovesných vloček s 2,5 dcl polotučného mléka a polévkovou lžící lesního medu.Kupodivu se mi to ještě nepřejedlo ani nezprotivilo.Doporučuji i diabetikům.Směs ohřeji v mikrovlnce.

Iveta 11.10.2019

Není nad špek s cibulí, smažená vajíčka s cibulkou a slaninou, čabajka, hořčice, pořádný kus chleba a kafe. Tohle mě ráno nakopne a ne nějaký jogurt a cereálie.

Tevin 10.10.2019

Tady není co řešit. Ctím české tradice i v jídle! Klasická česká snídaně je kafe a cigáro...

María Lopez 09.10.2019

Snidam buď jen Red Bull, nebo naopak volska oka, opečenou slaninu, celozrnný rohlík, fresh z okurek, zázvoru a špenátu a citron, bylinkový čaj slazeny medem s troškou skořice. K tomu někdy ještě jogurt.

mestax 04.10.2019

Tip za mě: chleba s máslem (opravdovým) a s hruškou. Poezie v hubě a docela zdravé. Ale hlavně, jak říkala moje babi - pestrost - to je základ.

Palino 03.10.2019

Babička taky dožila se 89l.

Evan Palino 09.10.2019

Moje máma žrala všechno, jen nepila alkohol, zákusky po kilech, je jí 89 a půl, tělesně zdravá, bez jakýkoliv léků jen je holt dementní

Jiří Suchánek 13.09.2018

Snídám kafe oslazené medem. k svačině pravidelně chleba se sýrem plus kousek zeleniny. Zapíjím mlékem nebo kefírem. Až potom mám normální oběd a večer jím co mne napadne. A je to bez problémů i bez výživových poradců. Šmytec.

Nadežda 24.04.2018

Ja neraňajkujem, neobedujem ani nevečeriam. Takže som čo...? Vyhrala!*1**6**18*

Adina 24.01.2018

Rozhodně i v tom ranním pospíchání, bud šálek citron čaje, bylinkový, kakao, pomerančový džus z vymačkaných čerstvých pomerančů, topinka s vejci, plátek šunky, sýra, nebo plátek chleba s tvarohovou a sýrovou pomazánkou s petrželkou ,rajče, ředkev a jdeme vesele do rachoty............<3

Orálek 22.01.2018

Ke snidani je nejlepsi kvalitni oralni sex s velkym parkem a misto horcice teple sperma

Eva Orálek 11.09.2018

Ty myslíš, že na ten tvůj stařecký oud se třepa kdejaká křepelka? Jsi nechutný, protože tě žádná nechce a strádáš, svou deprivaci si kompenzuješ na compu! Takže tuto nechutnou snídani jistě vědci také nedoporučují!

Petr Eva 12.09.2018

Pokud chceš zacházet do psychologie, tak nesmíš jenom opisovat kydy z feministických plátků XD... Hlavně pozor, ať ti nepraskne cévka. I když možná se tak již stalo a toto je průvodní jev....

Fanda 21.01.2018

Myslim ze ty vase zdrave ovesne vlocky a podobne zhovadilosti je jen vypatlavani mozku lidem verim ze kdyby nekdo napsal ze vedci zjistili ze pokud mate ridší stolici ktera by sla namazat na celozrene pecivo a ze se po ni hubne bez cviceni a je zdrava tak to lidi budou zrat ,,, ty vase clanky to jsou takovy hovadiny ze to nema obdoby

Leni 21.01.2018

Jak čtu ty komentáře, tak vidím, co je nejzdravější. Autorka článku se může poučit, aby o tom mohla příště napsat další úplně zbytečný článek.

Hana 21.01.2018

Už 60 let snídám buď hemenex nebo volská oka, někdy párek nebo chleba se škvarkama. K tomu bílou sladkou kávu. Bez toho nefunguju. Jsem štíhlá, zdravá a šťastná.

Lada Hana 26.01.2020

Děláš to výborně *11*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat