Vyzrajte na infekci močových cest

Infekce močových cest jsou druhou nejčastější bakteriální infekcí postihující člověka.

Alespoň jednou ji během života prodělá více než 35 % žen, zánět se však nevyhýbá ani mužům. Novinkou, která právě přichází do lékáren, je UROVAL® manosa AKUT, který zajistí rychlou a účinnou pomoc při akutních obtížích močových cest a močového měchýře.

Účinnými látkami je kanadská brusinka s vysokým obsahem proanthokyanidinů (PAC), u nichž je prokázáno, že napomáhají vylučovat patogenní bakterie z močového ústrojí, a D-manosa, která také zabraňuje výskytu nežádoucích bakterií (E. coli) v močových cestách.

Uroval® manosa AKUT obsahuje pouze přírodní látky a nemá žádné nežádoucí účinky, je proto vhodný také pro těhotné ženy a ženy v klimakterickém období.

Doporučená cena v lékárně je 145 Kč za balení 10 tablet, doporučené dávkování 2 tablety denně. Více informací naleznete na www.uroval.cz.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat