Komentáře k článku

Alex 20.03.2021

Ono se dá i takhle koupit ? Mají ho chuťově dobré ?

Simča Alex 24.03.2021

Mají ho vynikající ! Hlavně mají víc druhů, což je super, když chce člověk změnu, ale je dobré ho zařadit do jídelníčku už kvůli tomu, jaký má vliv pro tělo. Manžel ho jí taky celkem často, protože si nastudoval k čemu všemu je to dobré a že je také výborné na prevenci proti rakovině tlustého střeva.

Alex 16.03.2021

No ráda bych ho vyzkoušela, ale je pravda, že je to kimchi hodně aromatické ?

Simča Alex 17.03.2021

Ano je to pravda, má jisté aroma, ale dá se to vydržet. Je potřeba ho mít prostě v dobře uzavíratelné nádobce a lednici ;). Osobně si ho třeba objednávám z kimchiclub.cz, kde ti přijde ve skleněné sklenici.

Simča 12.03.2021

Naprosto dokonalé jídlo, příloha nebo chuťovka ! Škoda jen, že si ho neumím doma připravit stejně perfektně, jako se prodává.

Evaave 22.05.2017

Kvašenou zeleninu ,Pickles-chcete-li,dělám stále .Nakrájím jakoukoliv zeleninu,základ je zelí ,červená řepa.K diskuzi o soli-soli je cca 1až 2 Dkg na kilo jedna polévková lžíce..,a to není na škodu .,pokud člověk je zdravý,jedl normálně ,tak by měl mít tlak v pořádku a solit může!!

snegurka 22.05.2017

Mám ráda kysané zelí.

Siraellen 17.05.2017

skvělé

ovace 17.05.2017

miluji zelí

helus 17.05.2017

Kysané zelí je velmi zdravé.

Emílie Lvovská 17.05.2017

I já se zajímám o tuto problematiku: http://emilie-lvovska.webnode.cz/l/mikroorganismy-v-jidle/ Bakteriím zdar!

vivi11 17.05.2017

jo může být :-)

konatovka 17.05.2017

Jím jak jogurt, https://www.bety.cz/zdravi-a-zivotni-styl/clanky/22006/Daleko-lepsi-nez-bily-jogurt-je-domaci-kysane-zeli#tak kysané zelí, které má hodně vitamínů.

glady 17.05.2017

jím obojí

lift8 16.05.2017

Výživoví specialisté tvrdí, že člověk by denně neměl sníst víc než 6 g soli. Pokud má vysoký krevní tlak, tak raději ještě méně. Je jisté, že z hlediska obsahu vitamínu C je kysané zelí perfektní. Užívali ho už za dávných dob námořníci proti kurdějím. Ale kromě zelí, je jednou z hlavních složek při jeho výrobě SŮL.

kája lift8 16.05.2017

A jestlipak víte, kolik té soli se používá při výrobě kysaného zelí????

Míša 16.05.2017

když tam dáte jedovatý řepkový olej, tak se otrávíte i bez konzervantů a emulgátoru

Pavel Míša 16.05.2017

od kdy je řepkový olej jedovatý a proč?

egoist Míša 16.05.2017

Pročpak je jedovatý ? Prosím zdržme se tentokrát Babiše.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat