Komentáře k článku

Josef 23.08.2017

Zkuste ke snídani si dát křepelčí vajíčka, jsou výborná a zdravá.

irados@seznam.cz 22.08.2017

Je mi 75 a celý život jsem jedl vejce prakticky denně. Děsil jsem se jak si škodím, dnes se té vědě musím lehce usmát

megana4 26.05.2017

vajíčka jím relativně často..a chutná mi více bílek než žloutek..

vivi11 25.05.2017

vajíčka mám ráda

Molina 24.05.2017

Vejce patří k mému jídelníčku. 2 vařená vejce ráno vás zasytí na celé dopoledne.

kamila76 23.05.2017

Vajíčka jsou dobrá. *16*

Siraellen 22.05.2017

vajíčka mám ráda

ovace 22.05.2017

budu si dávat pozor

snegurka 22.05.2017

Mívám jenom z Polska :-D:-D

Evaave 22.05.2017

Píšete Moravačko správně domácí vejce nejsou dražší než supermarketová Vejce ze supermarketu a domácího chovu...Cena je prakticky stejná..Ale za mne je toto srovnání zavádějící. Jak mohu srovnávat cenu vajíčka od slepičky na zeleném výběhu bez stresu a vejce z velkochovu od umořené slepičky v kleci pod umělým světlem,krmenou všemi chemikáliemi,hormony ,antibiotiky? za takový produkt považuji peníze za vyhozené Chápou vůbec rozdíl ti co toto kupují..Kolem je všude spoustu farmářů,,jistě je nutné zjistit ,zdali nejde taky jen o prodej z velkochovu..Na farmářských trzích se běžně prodávají produkty ze supermarketu,zelenina co neviděla slunce ..Ti co nežili na venkově ,nepěstovali ,tak se třesou na ovoce a zeleninu krásnou ,ale jen vzhledově..,není k jídlu pro člověka ,který zná jak má chutnat..A cpát do sebe chemii??U mne vítězí názor raději málo a klidně připlatím kvalitu..Viděla jsem když dámy kupovaly zlevněná vejce na nichž byla plísen,ale HLAVNĚ že byly levná .Hrůza..

E. Lvovská 21.05.2017

Podle mého názoru je u vajíček potíž s tím, jak byly krmeny slepice. Osobně uznávám pouze vejce od slepic, které mají možnost se "pást", což u kura domácího spíše znamená sběr hmyzu (kromě zimy pochopitelně). Spousta lidí si neuvědomuje, že slepice rozhodně nejsou vegetariánky a potřebují určité množství proteinů i tuků živočišného původu (syrovátka, zbytky nekořeněného masa, tvaroh, lněná semínka, bylinky, směs obilovin, zbytky vařených luštěnin atd.) - to jsou pak krásné, vitální a shánlivé :-) Ráda píši o jídle zde: www.emilie-lvovska.webnode.cz

Mám vejce z domácího chovu,takže čerstvé jsou.A jak píše Nea že jsou drahé?Není to pravda za vejce v obchodě dáte 3,-Kč,za domácí dám 2,-Kč.Takže vyvracím názor,že domácí vejce jsou drahá.;-)

helus 21.05.2017

Máme doma slepičky,tak máme stále čerstvé vejce.

Pavel Jareš 21.05.2017

Vajíčka máme domácí a mám je velmi rád.Dvakrát týdně si je udělám.Střídám smažená, na hniličku nebo hemenex.Loňského roku nám slípky asi měsíc nenesly a tak jsem vyrazil do supermarketu a hned jsem si je udělal smažená.Je v tom obrovský rozdíl, ani jsem je nedojedl.Souhlasím ale s tím, že by se neměl používat tuk, ten způsobuje ty cévní potíže.Dělejte to však bez tuku!

nea 21.05.2017

Bohužel nemám možnost kupovat domácí vejce, nebo spíš asi by se prodejce našel, ale ceny jsou tak vysoké, že raději koupím vejce v supermarketu od českých slepic. Ne dovezená z ciziny.

konatovka 21.05.2017

Mám domácí vejce z volného chovu, takže nemusím vyhledávat odkud jsou a zda jsou čerstvá.:-O

Jarek 21.05.2017

A zase z extrému do extrému. Není to tak dávno, co jsem četl článek s vědcem, který upozorňoval na převracení výsledků jejich výzkumů. Víc než jedno vajíčko týdně může skutečně rizikovému člověku škodit!

Evaave 21.05.2017

Pravdivý článek..bohužel démonizuje se mnoho ,co je nezbytné pro zdraví.Démonizuje se roky slunce ,nyní zde konečně pravdivý článek o zdravých kostech-jak je nutný pro ně vitamín ze slunečního opalování..O vajíčkach jsem již psala v článku o kurkumě,která může obarvit těsto jako domácí vajíčka.Ta nejsou od chudinek slepiček,která živoří v kleci pod umělý světlem.To by mělo být trestné takto chovat drůbež..Propaganda všeho možného od antikoncepce po "moudré"rádoby politiky z Bruselu.Bohužel mladí těmto tvrzení věří ,pokud nemají v okolí někoho se zdravým rozumem ....Aby nás Pánbůh při zdravém rozumu zachovati ráčil*5*Krásné dny zalité sluncem,,

Vašek 21.05.2017

Už jdu na 3 kousky se žampionama.

Věra 20.05.2017

Pověstem o nezdravosti vajec jsem nikdy nevěřila. Nejlepší snídaní pro mne jsou tři vejce do skla, k tomu chléb s máslem, ředkvičky nebo řeřicha a tmavý čaj.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat