Komentáře k článku

Evaave 09.06.2017

Sladkovodní ryby,vyvážíme , je paradox, jak málo jich v obchodech najdeme. Všude jsou jen ryby mořské Mají sice méně prospěšných omega-3 mastných kyselin, ale určitě jim dám přednost neidentifikovatelnou mořskou rybou ze supermarketu..Co nechytíme ,koupíme na sádkách..Jsem z rybářské rodiny a pytlačila jsem s klukama od mých deseti let..Mýma rukama prošlo tolik okounů hořů,kaprů.Za mého dětství kromě sardinek dovozové ryby nebyly,ani demence v takovém měřítku..Propagace velkovýroby ,,produkce ve velkochovech např,tak propagovaný losos nadopovaný antibiotiky a barvivy,,spotřebitelské stádo to nezajímá...Mořské ryby si užívám v chorvatsku ,vybírám od rybářu na trhu-brancin ,oslič,,makrela,ta je supertučná.. a slávky -škeble -zovu se školke.V kombinaci s máslem česnekem a chorvatským bílým chlebem -Mana mořská!!

ovace 06.06.2017

miluji ryby,jím je často

Siraellen 06.06.2017

miluji ryby

nea 05.06.2017

Zajímavý článek. Ryby mám moc ráda. Kdyby nebyly tak drahé tak jich jím daleko víc. Kupuji pstruhy, lososa, makrely a tresku. Ochutnala jsem i pražmu, ta mi moc chutnala. Jen kdyby ty ryby neměli tolik malinkých kostiček.

glady 05.06.2017

ryby jím hodně, nejčastěji vlastnoručně uloveného kapříka;-)

konatovka 05.06.2017

Často si kupuji lososa, ten mi moc chutná, také tilápii, tmavou tresku a bílého amura. Ryby mám ráda, ale jenom ty bez kosti.:-O

vivi11 05.06.2017

ryby nejím :-)

verrca 05.06.2017

asi jo

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat