Komentáře k článku

Siraellen 01.07.2017

snažím se nesladit vůbec

ovace 30.06.2017

sladím jen výjmečně

deeana 28.06.2017

Sem tam sladím.

konatovka 26.06.2017

Já cukr nepoužívám již 25 let a jsem naprosto v pohodě i v důchodovém věku. Po cukru bych tloustla a o to nestojím.:-O

snegurka 26.06.2017

Mám ráda trochu cukru. Nikomu on neuškodí.

vivi11 26.06.2017

kafe bez cukru fakt nedám

Bob 25.06.2017

Článek je směsicí pravd, polopravd a blábolů. Zdá se, že dneska může veřejnosti radit každý kdo má k tomu dostatek drzosti. Fakty se přitom nezatěžuje. Hlavně, že to lidi čtou a lze na tom vydělat.

štros 25.06.2017

To je ale nesmyslně nebezpečný blábol, Prosím nevěřte tomu:

Lubioš 25.06.2017

Celý život sladím cukrem a jím sladké a přitom už 30 let mám stejnou váhu do 80 kg při výšce 185 cm. asi to není tím cukrem

topka 25.06.2017

Celý život nesladím a stejně jsem od 40 let nabral každých 10 let nabral 10kg a dolů nešlo a nejde pořád !!

Mirosi 25.06.2017

Mozek ke své činnosti potřebuje převážně cukry. Záleží však na tom, co si pod tím pojmem představíme. Jsou to obecně uhlovodany-karbohydráty, glykogen soustředěný ve svalech a játře... Mělo by se spíš tlačit na producenty a dostat do širokého povědomí, že prvotní vykrystalizovaný cukr už netřeba dále rafinovat pro to, aby byl bílý. V podstatě je to jen obchodní trik, kdy každá přidaná technologie prodražuje výrobek a každá veřejnosti vnucovaná teorie hnědého cukru, co by zdravějšího, taktéž. Proč asi nerafinují cukr třtinový a nechávají jej hnědým? No, aby se jako zvláštnost mohl prodávat dráž a přitom je naprosto shodný složením jako cukr řepný.

manra 25.06.2017

Přesně s tím mozkem je to blbost do nebe volající, mozek glukozu potřebuje a je jejím největším příjemcem. Jinak záleží na množství jedovatá je pak i suchá voda:)

ediszka 25.06.2017

Urychlovač stárnutí ? Je to v genech a celkově individuální......

Tulda 25.06.2017

Může laskavě slečna redaktorka napsat zdroj k prvnímu bodu? Opravdu by mne zajímalo, kde vznikl takový blud, že cukr zhoršuje činnost mozku. Pro ukázku "krapek" důvěryhodnější zdroj z edu.techmania: Mozek dokáže získávat energii pouze z glukózy, proto jsou ve výživě důležité cukry. Po delší době bez přísunu kyslíku a glukózy dochází ke ztrátě vědomí.

Zuzana 25.06.2017

jděte do háje už s tím ..o škodlivosti cukru. Cukr je vydatným zdrojem energie, bez které by jsme chodili jako lemry!!! Cukr se jedl, jí a jíst bude. Umělá sladidla jsou jedovatá pro tělo, tak už nám přestaňte vrážet klíny do hlavy.

jozef 25.06.2017

nesladim

kattkaa 25.06.2017

nesladím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat