Komentáře k článku

vivi11 26.07.2017

diety nedržím

glady 19.07.2017

batáty mám ráda...

Jan Datel 18.07.2017

Bože to je snůška blábolů, která se málo kdy vidí! Klobouk dolu!

Kuby Jan Datel 19.07.2017

a můžete alespoň trošičku uvést proč? Takto je to jenom výkřik do tmy absolutně bez hodnoty.

helus 18.07.2017

Já si myslím,že tělo potřebuje i cukry.

Davidof 18.07.2017

Jsou schopni si autoři těchto blábolů najít třeba na internetu běžně dostupné informace o problematice, které nerozumí? Nebo to je nějaká kampaň pro někoho? Jasně, když vysadím sacharidy a nenahradím je tuky, tak se mi zpomalí metabolismus. Když nahradím a tělo si postupně zvykne pálit tuky, bude schopné pálit tuky i ze zásob. Co je na tom těžké pochopit? Bez tohoto mechanismu by člověk vůbec nepřežil až do dnešní doby.

konatovka 18.07.2017

Chce to pouze zdravé stravování a dostatek sportu, samozřejmě strava má být vyvážení s dostatkem vlákniny a bílkovin.:-O

Krtek 18.07.2017

Zaprve ketozou se netrpi a zadruhe telo sacharidy nepotrebuje lautr vubec. To male procento, co potrebuje mozek si telo vyrobi samo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat