Komentáře k článku

snegurka 16.08.2017

Zvykla jsem si jenom na rybu.

Jíťule 13.08.2017

Středomořskou kuchyni miluji! (včetně těch mořských potvůrek) Ale doma si je nedělám. Za to na dovolené je konzumuji velmi ráda. Tak jako je umějí upravit ve středomoří, bych doma neuměla.

vivi11 11.08.2017

ryby a mořské plody nejím

Mořské ryby a potvory ani náhodou.

Hanyna 08.08.2017

:-D Kam na to ti vědci chodí? Středomořskou kuchyni mám moc ráda, ale pokud možno bez mořských příšerek... Sním je, ale nevyhledávám.

glady 08.08.2017

mám ráda ryby i mořské potvory....už se těším k moři...tam si jich užiju dosyta;-)

Michael 08.08.2017

....A to jednoduše proto, že méně vzdělaní a společensky níže postavení lidé konzumují nezdravější verzi středomořské kuchyně.... Proboha, co je to za pitomce, že může napsat takovou nehoráznost? To ve Francií, Italií, Španělsku, na Sicílií, Sardinií, Korsice jsou Einsteinové a Rotchildové, že tam je dlouhověkost a pevné zdraví naprosto běžnou věcí? Co je to nezdravá středomořská kuchyně?

michael.martin 08.08.2017

*8* Naprosté hovadiny!

Božena 08.08.2017

Ryby miluji a to všechny druhy ale nemohu si je bohužel dovolit max.1x za měsíc! Z českého podprůměrného důchodu to prostě nejde, jíst zdravě a kvalitně. Lituji rodiny s 2 až 3dětma a prům.českým platem 16 tis. Ti už vůbec nemohou jíst jinak než co je v akci. To že češi mají prům.plat 27 tis. je lež jako věž. Ryby jsou dobré ale pro spousty čechů nedosažitelné, ty kvalitní za 350,- 1 kg určitě.

Michael Božena 08.08.2017

Boženko, stačí jen trochu to znát! Čerství sledi, ančovičky, makrely, sardele, cípali, parmice, sardinky či mražené vyloupané slávky, baby chobotničky, krevetky, když to umíte připravit tak určitě byste se divila že neruinují ani toho důchodce! Zapomeňte na teatrální TV kuchaře! V naší středomořské kuchyni, čím jednodušší recept tím chutnější!

helus 08.08.2017

Ryby mám moc ráda,ale příšerky nemusím.

konatovka 08.08.2017

Bohužel, asi to tak je. Já mám ryby moc ráda, ale mořské plody nepozřu.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat