Komentáře k článku

snegurka 12.05.2018

To snad ne ;-)

Hana 12.05.2018

chleba pokapaný olivovým olejem a posolený je náhodou docela dobrý :-). Ale lepší je lněný olej (ale musí být úplně čerstvě vylisovaný, max 2 měsíce starý, ne ze zdravé výživy, ten je už podle mého pohledu nejedlý :-)). Tak ten lněný olej umíchat s tvarohem a špetičkou soli (tmavočervená, smrdí po vajíčkách) a čerstvě rozemletými lněnými semínky.. velká obrota a velký prospěch zdravotní

hana 12.05.2018

bezva, že tohle autorka napsala! Např. o margarínech zjistila vědkyně Johanna Budwig již v padesátých letech minulého století, že vážně ohrožují zdraví a dodnes se vyrábějí, prodávájí a doporučují jako zdravé! A hlavně konzumují!!! hana *20*

nea 12.05.2018

To se teda divím že čerstvá ovocná šťáva je nezdravá. Kolik reklam ji vyzdvihuje. Je to zdroj vitamínů,........ to bysme za chvilku nesměli jíst a pít vůbec nic. Kam to spějeme. Asi ke konzumaci pouze umělé chemické stravy. Hurá, k obědu budou amarouny *6*

Hanyna 11.05.2018

Naštěstí nic z toho nejíme často, nebo snad pravidelně. Ale když si to dáme čas od času, tak nám to snad tolik neublíží...

gabina 11.05.2018

za týden tu bude článek ve stylu "Jezte krevety, jsou plné jodu ";-);-)

Eva 11.05.2018

Už vidím, jak si na chleba mažu olivový olej

kacka 11.05.2018

Zase nějaký chytrolín radí,co někde přečetl.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat