Komentáře k článku

nea 28.09.2019

Stresuji se po přečtení vašich článků......zase rady k ničemu.

Kiki 28.09.2019

Nemyslím si, že jsou to rady jenom pro "bohaté paničky". Ano, ono se to může při zkrácení článku takhle jevit - možná že mají omezený počet znaků. Jsou to spíše startovní rady pro lidi, kteří si něco sami uvědomili a chtějí něco dělat se svým životem. A jsou to dobré rady i když psané dost jednoduše. A ano, vím to, protože jsem měla práci plnou stresu - ve skutečnosti jsem neměla čas se ve své práci skoro ani napít, i když jsem měla lahev vody přímo vedle své ruky! Bylo na denním pořádku, že na mě mluvilo třeba i víc jak tři lidé naráz (každý s jiným úkolem či projektem) a šéfové považují za samozřejmost, že člověk bude takto zpracovávat informace po víc 8 hodin denně aniž by se z toho do pár let zbláznil... víte, tohle je akorát nejlepší způsob jak si zadělat na zdravotní problémy a vyhoření. Teprve pak si člověk uvědomí, že jeho život, patří jen a jen jemu, a že není povinen si zhuntovat zdraví, nervy, soukromý život pro to, aby se splňovaly nesmyslné limity, které nastavují lidé, kteří sami takovou práci nikdy nedělali. Ano, pak si ten čas na "meditaci" nebo pauzu najdete - v určité chvíli je to buď vaše rozhodnutí, že si zasloužíte žít svůj život podle svého, nebo vám stejně rupnou nervy či zdraví a o dobrou práci pak přijdete tak jako tak. A vždy je lepší si to uvědomit sám, než se pak sklouznout z kopečka a najít se na úplném dně...

aster Kiki 29.09.2019

Staňte se šéfem - budete odpovědná nejen za svou práci, ale i za práci svých zaměstnanců a pak, myslím, že poznáte ten pravý stres - budete totiž odpovědná nejen za práci, ale i za všechny maléry, které se vám nepodaří uhlídat a zákazníkům vaší firmy to bude putna - dají vám to sežrat, i když to přímo nebude vaše vina. Budete si sama shánět zakázky a budete se snažit, aby vám včas a v plné výši zákazníci zaplatili za práci, ale nebudete mít nad sebou otravného šéfa...jsou to velmi hezké řeči o důležitosti zdraví atd., jenže tenhle svět je založen na penězích a ty můžete buď dostat darem, ukrást nebo vydělat prací. Bohužel.

Miluš Kiki 22.03.2021

Krásně a výstižně napsané👍

Damián 27.09.2019

Stres nemá rád lidi, kteří se ho nebojí. Když už to není k vydržení jdu na hřbitov. Na hrobě svého tatínka zasadil manžel žluté drobné kvítečka. Je to taková nádhera, že mě při pohledu na ně zaplaví pocit štěstí. Nevím, snad mají kouzelnou moc. Já zapomenu na všechno. Dnes jsem tam byla znova. Načerpala jsem tolik sebevědomí a klidu, že to prostě neumím ani popsat. Šla jsem tam náhodou, jen zkontrolovat, jestli je hrob v pořádku. Neměla jsem tušení, že krásné květiny mají uklidňující moc. Mám doma dvě koťátka, kocourka a kočičku. Jsou 2, aby si spolu mohli hrát. Starám se o ně, dívám se, jak jsou šťastní. V tu chvíli u mně stres nemá šanci. Spěchám za nimi. Rychle, rychle povinnosti a pak k sobě přivinu dvě malé bezbranné klubíčka.;-);-);-)

Jindra 27.09.2019

To jsou rady pro někoho, kdo nechodí do práce, například paničku bohatého tuneláře, která se doma stresuje, jestli ten jeji "macho" nenosí sperma někam jinam.

xxkouckaxx 27.09.2019

Ranní meditace - tak to pobavilo , pisatelka očividně nevstává ráno v cca 4,50 na bus , který ji dopraví na ranní směnu ;-)

aster 26.09.2019

To všechno, co tady píšete, je v podstatě pravda - jenže ne pro OSVČ.

helus 26.09.2019

Naučila jsem se nestresovat.

Janík helus 27.09.2019

To Vám závidím.*5*

Ráno vstávám brzy a cvičím. Na meditaci čas nemám. Asi zase nějaký výzkum potvrdil, že ...tráva roste nahoru.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat