Komentáře k článku

František 19.10.2017

Mám takový dojem, že po zrušení kvót na výrobu cukru v zemích EU je to dobře placená reklama cukrovarnické loby. Totiž stoupající spotřeba prodeje medu tzv. " ze dvora" či přímo " od včelaře" nepřináší pro ně zisky. Je to vlastně antireklama na slogan "bílí jed". Takže mi řekněte co je zdravější? Když jede jen o to, jak masírovat zákazníky. ;-)) Osobně bych dal přednost medu.

vivi11 16.10.2017

med si dám občas do čaje

KatynkaKa 14.10.2017

pardon-překlep...myslela jsem výrobci tak kazí..

KatynkaKa 14.10.2017

Med já miluji-je zdraveja používám ho hlavně při léčení nachlazení a viroz...Inač by med by měl být jen s přírodnimi složka bez nějakých umelých látek..tak nevím proč to výrobky tak kazí.

Do čaje si med dávám...

alenab 14.10.2017

my máme celkem velkou spotřebu medu, ale zásadně bereme jen od včelaře.;-)

konatovka 14.10.2017

Já už ho léta nepoužívám, i když mám ještě jednu sklenici pravého lesního medu od včelaře, ale je v tom přírodní cukr, takže nic pro mě. Ale v době nemoci určitě dobře poslouží. *1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat