Kávu jako od profesionálního baristy zajistí pákové espresso Catler

Stále více lidí odhaluje kouzlo a především neopakovatelnou chuť opravdu kvalitní kávy. A tak není divu, že stoupá poptávka po přístrojích, jež zajistí i v domácích podmínkách šálek lahodného nápoje, který se svou chutí i kvalitou vyrovná kávě připravené profesionálními baristy. Takovým je i pákové espresso Catler ES 8011 SE.

Pákové espresso Catler ES 8011 SE představuje přesně ten pravý přístroj, který potěší každého milovníka kvalitní kávy, který ovšem nemá čas či možnost vysedávat každý den po kavárnách.

Unikátní systém přípravy kávy

Přístroj disponuje originálním systémem nízkotlakého předspaření a konstantní teploty vody během extrakce. Co tahle složitě vypadající věta skrývá? Během tohoto předvaření se na kávu dostává voda pod tlakem přibližně 2 až 4 bary a díky tomu káva nabobtná. To také znamená, že se z ní lépe uvolňuje aroma a plná chuť. Pak teprve se na ni dostává horká voda při plném tlaku, takže extrakce nápoje je naprosto rovnoměrná.

Konstantní teplotu vody během tohoto procesu zajišťuje PID systém, jenž zvýší teplotu vody nejefektivnějším způsobem, aniž by překročil přednastavenou hodnotu ideální pro přípravu espressa. Voda pro extrakci tak bude mít vždy nastavenou teplotu, i když jste předtím např. napěňovali mléko nebo jen napouštěli horkou vodu. Je tedy jasné, že výsledný šálek uspokojí i nejnáročnějšího labužníka.

Intuitivní ovládání nejen pro začátečníky

Pákové espresso Catler ES 8011 SE zaujme také snadným, intuitivním ovládáním. Výhodou je možnost připravovat dva šálky zároveň. Milovníci tohoto lahodného nápoje jiste ocení také pomůcku pro zarovnání kávy Razor, která přesně upraví dávku mleté kávy. Šikovný je nejen pro úplné začátečníky také průvodce tlaku, který spolehlivě napoví, jaký zvolit ideální tlak pro extrahovanou kávu.

Funkce suché kávy zajistí snadné vyjmutí kávové sedliny z filtru s minimálním obsahem vody, takže nehrozí, že cestou ke koši budete za sebou zanechávat mokrou cestičku. Otočná parní tryska zajistí účinnější pěnění mléka, espresso vás samo upozorní, že je čas na čištění.

Co Catler ES 8011 SE nabízí

Pákové espresso pro přípravu espressa, cappuccina, latté a dalších druhů kávy

  • Tepelný systém Thermocoil
  • Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy
  • Nastavení teploty vody (+/- 2 °C)
  • Systém nízko-tlakového předspaření
  • Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
  • Ukazatel tlaku při extrakci kávy
  • Vyjímatelný tamper pro upěchování mleté kávy
  • Extra vysoký prostor pro přípravu long coffee (velké kávy)
  • Samostatný vývod horké vody
  • 360° otáčivá tryska na páru
  • 1,8l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
  • Plocha na nahřívání šálků
  • Prostor pro skladování přívodní kabelu
  • Zásuvka na ukládání příslušenství
  • Vyjímatelná odkapávací miska

Cena: 15 790 Kč

Více informací najdete na catler.cz

Pro opravdové milovníky kávy

Patříte mezi opravdové vyznavače kávy? Pro nejnáročnější z nejnáročnějších má Catler připraveno také pákové espresso Catler ES 8013. To disponuje zabudovaným kónickým mlýnkem na kávu s nerezovými mlecími kameny, díky čemuž umožňuje mlít jen potřebné množství kávy přímo do držáku. Možnost nastavení hrubosti a dávkování vám dává příležitost celoživotního experimentu pro dosažení šálku kávy výhradně podle vaší chuti.

Systém nízkotlakového přespaření zajišťuje postupné zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.

Nyní můžete navíc espresso Catler ES 8013 získat i v limitované edici v elegantní černé a energické červené barvě.

Více informací získáte ZDE.

Espresso Catler 8011 SE jsme otestovali i my v redakci. Jak se osvědčilo, si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat