Komentáře k článku

Amanita Pantherina 23.11.2017

Peču každý týden asi 3× , muž je na sladké a maso se u nás zase méně často smaží, protože muž má cholesterol. Máme troubu na pečení více úrovní, tak je to rychlejší, menší spotřeba a méně práce. Když jsme loni v létě troubu koupili, byla jsem popálená každou chvíli, protože je hlubší než ta stará Mora. Už jsem si zvykla dávat pozor. Třezalkový olej taky používám.

sluníčko 22.11.2017

Já už taky spoustu let nic z cukroví nepeču, jedl to jen syn. Jednou, vlastně dvakrát za rok dělám kynuté - na vánoce vánočky pro spoustu známých i pro sebe, a na velikonoce bochánky, obdobně. Takže, když se spálím, dám si doma vyrobený třezalkový olej. Přeji krásné a voňavé cukroví, když je pro koho. *5*

vivi11 20.11.2017

tomu moc nevěřím

Vasti1 19.11.2017

nikdy jsem neslyšela, je to pro mne nová informace

konatovka 19.11.2017

Sladké vůbec nepeču, pouze maso někdy o víkendu.;-)

glady 19.11.2017

to jsem nikdy neslyšela

Klarka82 19.11.2017

Máme doma speciální gel na popáleniny, je to opravdu výborný výrobek. Bohužel už několikrát musel být použitý, máme doma krbová kamna.

helus 19.11.2017

Zajímavé,peču každý týden.

honzik 19.11.2017

to slyším poprvé, ale mělo by to také méně bolet

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat