Zavzpomínejte na léto díky lahodným smoothie. Zlepší náladu a doplní vitaminy

Lahodné nápoje smoothie jsou skvělým prostředkem, jak svému organismu dodat potřebné vitaminy, minerály a antioxidanty. A navíc vám jejich lahodná chuť může připomenout krásy léta.

Jaká smoothie vám dozajista vykouzlí úsměv na tváři?

Tropické smoothie

Léto je dávno za námi námi, tak proč si nedopřát trochu té exotiky? S tímhle smoothie se budete cítit jako někde na pláži, i když budete sedět doma v kuchyni.


Pro skutečně lahodné smoothie potřebujete i výkonný mixér. Takovým je Tegal On the go.

Co budete potřebovat:

  • 1/2 šálku vanilkového jogurtu (můžete zkusit i nízkotučný), pokud nechcete kupovat vanilkový jogurt, použijte bílý a přimíchejte do něj kapku vanilkové esence
  • 1/2 středně velkého banánu
  • 1/4 šálku mangového nebo papájového džusu
  • 1/4 šálku ananasového džusu
  • 1 až 2 lžíce vlákniny v prášku
  • 1/2 šálku drceného ledu (není povinné)

Všechny ingredience rozmixujte, nalijte do sklenice a popíjejte.

Havajské pokušení

A tropy ještě jednou. Že jste se do nich letos nedostali? Tohle smoothie vás do exotických krajů přenese hned po pár doušcích.

Co budete potřebovat:

  • 1/4 šálku nízkotučného mléka
  • 3/4 šálku ananasového džusu
  • 1/2 čajové lžičky kokosového extraktu (nemáte-li, nahraďte část klasického mléka mlékem kokosovým)
  • 1 až 2 lžíce vlákniny v prášku
  • 1/2 šálku drceného ledu (není povinné)

Všechny ingredience rozmixujte, nalijte do sklenice a popíjejte.

Nepodceňte mixér

Abyste si mohli vychutnat opravdu sametové smoothie, měli byste mít po ruce výkonný mixér, který vám snadno zajistí ten nejlepší požitek z nápoje. Takovým je kompaktní mixér Tefal On the go, který dostaly příležitost vyzkoušet naše testerky. Jak obstál?


Dvě šikovné lahve, snadné ovládání a především výkon. I proto si Tefal on the go zamilujete.

„Výborný pomocník pro rychlé snídaně nebo svačinu pro syna do školy. Velmi snadná manipulace, kdy celý přístroj díky přísavkám stabilně drží na podložce stolu, stačí několik málo stlačení a vše je hotovo. Byla jsem nadšená, rozhodně doporučuji všem, co mají rádi zdravý životní styl a nechtějí trávit hromadu času přípravou, napsala testerka Susee16.

„Z přístroje Tefal On the go jsem nadšená. Ovládání je rychlé a snadné. Stačí naplnit láhev ovocem či zeleninou a za 3 vteřiny máte fresh hotový. Další pozitivum vidím v opravdu silných nožích, led není žádný problém a ovoce se slupkami už vůbec ne, takže například jablko nemusíte loupat a pomeranč také ne, přidala pochvalný komentář testerka salamandr.


Mixér je vybaven praktickými přísavkami, takže perfektně drží na místě.

„Smoothie maker je skladný, nezabírá místo. Plusem jsou 2 láhve v balení, které si můžete vzít rovnou s sebou ven. Bála jsem se, že bude mít slabý výkon, ale byla jsem mile překvapena. Rozmixoval i řepu, a to je veliké plus. Ovšem nejlepší pomocník je na přípravu dětských příkrmů. Tyčovým mixérem jsem nikdy nedocílila toho, aby bylo jídlo tak jemně rozmixované,“ vyzdvihla testerka Anryl.

„Naprostá spokojenost s tímto smoothie mixérem. Je velmi rychlý a výkonný, během chviličky máte ovoce i zeleninu úplně rozmixované. Ovládání je strašně jednoduché. Oceňuji, že jsou k němu dvě plastové lahve, beru si vždycky jednu s sebou do práce a druhá na mě čeká na večer. Samotný spotřebič je příjemně malý, což je pro moji pidi kuchyni dobrá zpráva, větší by se mi nevešel,“ popsala mysulkaaa79.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat