Komentáře k článku

konatovka 13.12.2017

Ano, už jsem to tomto četla.*1*

Roman 13.12.2017

Vařením se zničí enzymy. Rajčata se stanou uvařením ze zásaditých kyselá (kyselost je nežádoucí pro organismus. Už tak toho do sebe cpeme dost kyselého). A že se vařením něco uvolní, to je možná pravda. Stejně si to ale tělo dokáže vzít ze syrového.

Hanyna 12.12.2017

Překvapila mě ta rajčata. Myslela bych, že syrová budou zdraví prospěšnější...*10*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat