Komentáře k článku

Kočka Zen 19.01.2023

No to určitě....to je zas moudro. Samota je lahoda, pokud si ji vyberete. To vám spíš zjrátí život špatné manželství nebo pruda s lidmi.

vdova 11.01.2018

Zůstala jsem sama v lese na samotě :-), je mě 70 :-), a vyhulím tak třicítku cigaret :-) a jsem v naprosté pohodičce :-). Doktory nepotřebuji a mezi lidi si zajedu kamkoli a kdykoli. Je to paráda a dobře to vystihuje tento citát: Dávám přednost samotě, ta mě neubližuje, ta mě nezradí. Má svoje kouzlo a kdykoliv ji můžu ukončit :-).

Dan 31.12.2017

Samota je nekdy dobra vec ale nemela by zo byt vetsina casu.;-)

jena 31.12.2017

Stále se nám radí jak žít .....

jiři 30.12.2017

Holá pravda .samota je zlá ,vždy je dobrý mít někoho blízkého vedle sebe .prožívat společně jak dobré tak zlé okamžiky v životě ,Plánovat ,budovat a mít pro co a pro koho žít..Mít koho obejmout.Děti a vnoučata jsou daleko ....věřte lidi mají pravdu...

linda 30.12.2017

Jsem sama....ale mám psy *17*

sarka farka 30.12.2017

samota je boží klid nikdo nekomanduje

Jura 30.12.2017

Další pošahanej výzkum, už z principu nemá logiku nebo snad pitva nekuřáka co žil sám prokázala zadehtované plíce? Asi těžko. Pokud je někdo sám a vyhovuje mu to tak je v pohodě stejně jako někomu vyhovuje vztah a má ho. Kdo vztah nechce žádný nemá, takže jediná ohrožená skupina jsou ti co vztah chtějí ale nemají, těm přeji hodně štěstí při hledání a řeči že už to nemá cenu, všichni jsou stejní atd. nechte njakým novoročním předcevzetím ve starém roce.

Já si myslím,že občasná samota neublíží

Josef Pavlík 29.12.2017

Kdo to vymyslel? Nesmysl. Je prokázáno, že 1/4 populce jsou tzv. nepároví jedinci. Tento systém funguje napříč populací celého světqa bez ohledu na politické zřízení. V zemích s mnohoženstvím je těch nepárových mužů dokonce více be zohledu na religiózní potenciál. V minulosti s tím společnost dokonce počítala (čeledíni, komorné,...) Dnes jde spíš o "kšeft" s tzv. "samotou" - edarling.com, rychlerande.cz atd. Faktem je, že ze společenského hlediska tento statut vadí spíš ženám, ale jde i o hledisko ekonomické (muž bez ženy má statisticky o 21% více prostředků než se ženou.)

Ulita 29.12.2017

je mi 35, sem singl přes 3 roky a zlatej svatej klid, kdy si můžu dělat co chci a nikdo mi do ničeho nekeca :) už si ani nedokážu představit, že bych měl bejt s nějakou ženskou, ty furt jen votravujou, já chci tohle, nebo tamto, uklid si atd. ani za nic :)

glady 29.12.2017

samotu nebrat

honzik 29.12.2017

samota ne, opuštěnost je horší

alena 29.12.2017

Já jsem se ocitla sama mezi lidmi, což myslím bez partnera. Mám přátele, děti, rodiče, ale cítím se hodně sama. Nemohu říci, že mi to vyhovuje, naopak. Též jsem toho názoru, že žít naprosto sám, není vůbec zdravé, život je tak velmi chudý a je to škoda.<3

P.J. 29.12.2017

No co už, jsem sama už tak dlouho, že jsem si na to zvykla a potenciální změna mě děsí. Nejsem si vůbec jistá, jestli bych vůbec ještě uměla s někým být.

Katka 29.12.2017

Samotu preferuji,hlavně na chatě v horách,tam si ji užívám.

konatovka 29.12.2017

Samota je opravdu zlá a vyvolává v člověku depresivní stavy.:-O

alenab 29.12.2017

samota je zlá..............

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat