Komentáře k článku

Apa 27.02.2018

Souhlasím, že se dá pro imunitu hodně udělat správnou životosprávou. Důležitý je zmiňovaný spánek, pohyb, minimum stresu, čehož je možno docílit ranním cvičením a dostatečný příjem vitamínů. Četla jsem, že člověk by měl denně sníst 5 dávek čerstvého ovoce a zeleniny. Dost se opomíjí také důležitost sluníčka, čili vitamínu D. Několikrát jsem také zmiňovala wobenzym, který je v těchto obdobích opravdu vynikající a imunitu posiluje dlouhodobě.

konatovka 25.02.2018

Pro imunita se dá hodně udělat, stačí zdravá strava, kde je dostatek ovoce a zeleniny a na podzim a na jaře, v době chřipek přidat doplněk stravy. Také přírodní imunitu získáme sportováním v přírodě.;-)

Moje imunita je v poslední době na bodu mrazu

vendina 22.02.2018

chce to sluníčko vitamíny,ale vzhledem k tomu,že pracuji s marody tak někdy i imunita má s čím bojovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat