Komentáře k článku

Apa 04.03.2018

Ano, ovoce a zelenina a to alespoň 5x denně. A já prostě nedám dopustit na wobenzym :-). Teď po těch mrazech, kdy jsme byli tak trošku chránění, nás to může pěkně zaskočit.

Amanita Pantherina 26.02.2018

Naštěstí se mi chřipka vyhnula, ale léčila jsem muže. Nedává si štamprlu preventivně, tak teď pije čaje se zázvorem a bylinkami a pije tymiánový sirup (ble).

Siraellen 26.02.2018

snažím se jíst zdravě,hlavně zelené potraviny

glady 26.02.2018

chřipka mně přepadává každý rok a to i přesto, že mám dostatek vitamínů a snažím se imunitu posilovat

helus 26.02.2018

Každý rok bohužel chřipku dostanu i přes to,že se nechávám očkovat.

konatovka 26.02.2018

Chřipce se bráním již šest let, je to tím, že mám zdravou stravu, pravidelně sportuji a v době epidemie mám zásobu vitamínů v doplňcích stravy. Přednost samozřejmě dávám vitamínům v čerstvém ovoci a zelenině. Nesmím to zakřiknout, aby mě pak chřipka nepřekvapila.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat