Komentáře k článku

konatovka 01.03.2018

Břicho mám ploché, ale snažím se ho zpevnit, ovšem v důchodovém věku to už tak dobře nejde, jako před lety.:-O

Jana 28.02.2018

souhlasím, cvičení částečně pomůže. Ale někdy to, bohužel, ze zdravotních důvodů nelze. A pokud mamince zůstane po porodu zůstane povislá kůže z dřívějška, kdy plastické operace nebyly dostupné, bylo by na místě, aby se někdo zaměřil na tento problém a vymyslel spodní prádlo nejenom stahovací, ale současně s podpůrným efektem podbřišku, aby žena - maminka nebyla handicapována. Takové prádlo jsem nikde v nabídce neviděla. Jsou stahovací pásy, ve kterých mají mamky zakrátko odřeniny, potí se a nejsou společensky únosné. Body,byť stahovací převis neřeší. Takže doufejme, že se někdo najde, kdo něco vymyslí. Mamky by si to zasloužily.

vivi11 28.02.2018

s bříškem jsem měla vždycky problémy :-(

Hanyna 28.02.2018

Měla bych na břicho cvičit víc!*6*

Lenka 28.02.2018

Mám 16ti měsíčního cvrčka ale břicho mám povisle tak, jako bych rodila včera :-/

Renca 27.02.2018

Přála bych si spát nejméně 8hod.,ale do práce vstávám často ve 2 00hod..Když jdu brzy spát neusnu.Mam nepravidelné směny.A nejsou vyjímky i 24hod.To se to doporučuje pracujícím co mají rodiny.😥

vendina 27.02.2018

bohužel u mne s nepravidelným režimem to bolavé břicho,žádná sláva

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat