Komentáře k článku

Martaa 05.03.2018

Tak tyto neřesti dělám všechny tři :-(

konatovka 05.03.2018

Mám ten zvyk, že si sahám na obličej, ale to už asi jiné nebude, zatím mi to nedělá žádné zdravotní problémy.:-O

L. Falteisek 04.03.2018

Vážení, pokud se myjete desinfekcí, tak to NENÍ vůbec chvályhodné, právě naopak. Stejná chyba je používání desinfekcí na úklid v domácnosti. Tím převážně jen likvidujete neškodné bakterie, na které jste zvyklí. Na jejich místo pak můžou přijít horší. Ty hloupé desinfekce navíc systematicky likvidují užitečné kultury třeba v čističkách. Nerad se účastním internetových debat, ale jsem mikrobiolog a už ty věčné bludy nemůžu vydržet.

Leni L. Falteisek 06.03.2018

Přesně tak, všechny ty dezinfekční gely a mýdla ničí obranyschopnost organismu, který je pak náchylný k alergiím, dermatidám, a samozřejmě i k nemocem. Nezabijí se jen bakterie, ale i obranyschopnost organismu. Oslabí se tím celkově imunita. Čistota ano, ale na to stačí obyčejné mýdlo a teplá voda. Úplně mě vytáčí, jak tyhle internetové časopisy straší s bakteriemi a nemocemi, přitom akorát škodí. Jako děcka jsme si hráli na písku, váleli v trávě a hle žijeme! Jediné co jsem slyšela doma, bylo umýt ruce, když jsem přišla z venku a to obyčejnou vodou a mýdlem. Nic se nemá přehánět.

Amanita Pantherina 04.03.2018

Ach jo, doufám, že se můžu na WC utřít papírem.XD Potom jsou děcka věčně na antibiotikách, když nemají žádnou imunitu.

1-jaro 04.03.2018

Hloupé řeči. Zvyšujte si imunitu, děti prý k tomu používají i to, co jindy z nosu odstraňujeme. Kromě chloupků. Samozřejmě, máte mnohem více možností! *5*

Keep smile 04.03.2018

Neměli bychom se všichni nechat nějak sterilizovat? Kompletně celí? A pokud možno obklopit pokožku nějakou nepropustnou vrstvou. Nebo udělat rovnou nějakou globální čistku ne? Já se divím, že jsem ještě neumřel a přebakteriování a přemikrobování. Ježiši co budu dělat!!!!! Panikááááá .......no děti si určitě nepořídím. Do čeho by chudáci vyrostly!!!!!*19*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat