Komentáře k článku

Keep smile 04.03.2018

Neměli bychom se všichni nechat nějak sterilizovat? Kompletně celí? A pokud možno obklopit pokožku nějakou nepropustnou vrstvou. Nebo udělat rovnou nějakou globální čistku ne? Já se divím, že jsem ještě neumřel a přebakteriování a přemikrobování. Ježiši co budu dělat!!!!! Panikááááá .......no děti si určitě nepořídím. Do čeho by chudáci vyrostly!!!!!*19*

1-jaro 04.03.2018

Hloupé řeči. Zvyšujte si imunitu, děti prý k tomu používají i to, co jindy z nosu odstraňujeme. Kromě chloupků. Samozřejmě, máte mnohem více možností! *5*

Amanita Pantherina 04.03.2018

Ach jo, doufám, že se můžu na WC utřít papírem.XD Potom jsou děcka věčně na antibiotikách, když nemají žádnou imunitu.

L. Falteisek 04.03.2018

Vážení, pokud se myjete desinfekcí, tak to NENÍ vůbec chvályhodné, právě naopak. Stejná chyba je používání desinfekcí na úklid v domácnosti. Tím převážně jen likvidujete neškodné bakterie, na které jste zvyklí. Na jejich místo pak můžou přijít horší. Ty hloupé desinfekce navíc systematicky likvidují užitečné kultury třeba v čističkách. Nerad se účastním internetových debat, ale jsem mikrobiolog a už ty věčné bludy nemůžu vydržet.

Leni L. Falteisek 06.03.2018

Přesně tak, všechny ty dezinfekční gely a mýdla ničí obranyschopnost organismu, který je pak náchylný k alergiím, dermatidám, a samozřejmě i k nemocem. Nezabijí se jen bakterie, ale i obranyschopnost organismu. Oslabí se tím celkově imunita. Čistota ano, ale na to stačí obyčejné mýdlo a teplá voda. Úplně mě vytáčí, jak tyhle internetové časopisy straší s bakteriemi a nemocemi, přitom akorát škodí. Jako děcka jsme si hráli na písku, váleli v trávě a hle žijeme! Jediné co jsem slyšela doma, bylo umýt ruce, když jsem přišla z venku a to obyčejnou vodou a mýdlem. Nic se nemá přehánět.

konatovka 05.03.2018

Mám ten zvyk, že si sahám na obličej, ale to už asi jiné nebude, zatím mi to nedělá žádné zdravotní problémy.:-O

Martaa 05.03.2018

Tak tyto neřesti dělám všechny tři :-(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat