Komentáře k článku

Olala 08.03.2018

Já jsem celý život byla "nepřehlédnutelná ženská" - nejen výškou (182 cm), ale i váhou pohybující se kolem 80-90 kg. Měla jsem vždy ale nejen chuť k jídlu, ale i spoustu energie a síly, sportovala jsem, při sedavém zaměstnání mi nebyla cizí fyzická práce. Nyní jsem již v důchodu, pohybu mám dostatek (zahrádka, sport, vnoučata, péče o tchyni a dvougenerační dům), ale váha šla "plíživě" nahoru a já najednou i tu "zimní" váhu přesáhla a blížila se stovce. Stačilo ale zmenšit porce, ubrat příloh a přidat zeleninu, hodně pít a cíleně se ještě víc hýbat /cvičit celé tělo/ a jsem "na svém". Jde to v každém věku, jen chtít. Vše ostatní je výmluva!

honzik 06.03.2018

s 50 kily vypadá mladá žena štíhlá, ale když je vám přes šedesát, tak vypadá vychrtlá

Lída 06.03.2018

Je to pravda, váhu mám vyšší, i když cvičím 3x týdně. Jenže ruku na srdce, držet dietu není nic pro mně a zbytek života to nikdo nevydrží, občas je třeba osladit si život. :-) Nechci vypadat jako rozvařený knedlík a tak se hýbu a cítím se dobře. Je mi 60 let a při výšce 165cm vážím 62 kilo. I tak většina mých vstevnic v okolí má 20 kilo nadváhy a naváží se do mně, že jsem divná a pořád chodím cvičit. Je mi to jedno, jednak mě to baví a pak je také vidět výsledek. Takže asi kyselé hrozny.*17*

konatovka 06.03.2018

To určitě pozoruji, ale snažím se svým způsobem stravování a sportování tomu zabránit, i když to nemám tak snadné, je tu jeden zádrhel, který mi potvrdila odborná lékařka, ale nevdávám to a bojuji. Je to opravdu vše řízeno v hlavě. Ani v důchodu nechci vypadat jako obézní babča.*1*

vivi11 06.03.2018

po čtyřicítce jsem přibrala 15 kg a stále s nimi bojuji

Alena 05.03.2018

Zhruba do čtyřicítky jsem vážila 56 kg při výšce 170 cm. Pak jsem zhubla na 54, klepala se jako ratlík, běhala po doktorech, dávala si svačinky a nepřibrala ani gram. Píchali mi anabolika, až kámoška doktorka prohlásila, že je to pro mě škoda, protože se nic nezměnilo. A léta běží... "anabolika zabrala", je mi 62, vážím 90 jím jak vrabec a stále mám tendence přibírat.

Amanita Pantherina 05.03.2018

Po 40 jsem se marně snažila přibrat alespoň na 60 kg, protože měřím 180cm a jsou mi vidět všechny kosti.*4* Už jsem se na to vykašlala, je to zbytečné. Hlavně abych byla zdravá, nějaké oblečení se koupit dá.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat