Komentáře k článku

alenab 30.03.2018

a já v mém věku už mám na nějaký ten faldík nárok;-)

helus 30.03.2018

Faldíky na břiše bohužel mám.

konatovka 30.03.2018

Na co jsem pyšná v mém seniorském věku je právě ploché břicho, vždy jsem dělala něco pro to, abych ho neměla. Nechala jsem si změřit viscerální tuk již 2x a vždy to dopadlo moc dobře. Snažím se o to, abych se dobře stravovala a sportovala. Článek je velmi zajímavý, přesvědčil mě o tom, že jím ty správní jídla, akorát ten alkohol jde mimo mně. Všem ženám přeji, aby byly moc spokojeny s plochým bříškem, hodně to přidá na sebevědomí a hlavně nehrozí civilizační nemoci.;-)

Aja konatovka 31.03.2018

Rada vam preji vase presvedceni, ale kamaradka vzdy sportovala, zdrava vyziva byla samozrejmosti, cholesterol a vnitrni tuk - vse na jednicku a v 56 prisla mozkova mrtvice a zemrela.

Anderka konatovka 31.03.2018

*4**4**4*Vy, ktera jste na vsech techto diskuzich pecena varena mate ploche brisko jo? :))) Vzdyt vy s tim pocitacem i spite, tudiz pohyb bude jen na wc a do lednice. A jak jde videt uz jen dle fotky obliceje, vazite takovych petaosmdesat az devadesat kilo. Ploche bricho se neposuzuje tak, ze u toho lezite na zadech *4**4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat