Zbavte jednou provždy tuku na břiše. Jen dieta na to ale nestačí

Faldíky na břiše trápí nejednu ženu. Jenže se také poměrně složitě shazují. Jak s nimi – kromě vyvážené stravy a dostatku pohybu – zatočit jednou provždy? Zkuste si pomoci následujícími tipy!

Klíčová voda

Když budete pít, nebudete mít takový hlad. To je stará známá pravda. Sklenice vody vypitá před každým jídlem sníží počet přijatých kalorií. Navíc pokud při chuti „na něco dobrého“ nejprve sáhnete po vodě a počkáte 20 minut, než se pro něco opravdu vypravíte do lednice, získáte jistotu, že jste skutečně měli hlad, nikoli jen „mlsnou“. A aby toho nebylo málo – voda vyplavuje z těla toxiny a pomáhá proti nafouklému bříšku.

Dobrou noc

Jeden z nejčastějších důvodů, proč se vám nedaří zbavit se tuku (nejen) na břiše, je stres a s ním spojený nedostatek spánku. Když málo spíte, zvyšujete hladinu hormonů podporujících chuť k jídlu a hlad, ale také stresového hormonu. A tím se dostáváte do začarovaného kruhu. Přitom je prokázáno, že lidé, kteří dostatečně spí, snáze hubnou a udržují si štíhlou postavu.

Dobrota nejen k snídani

Nechybí na vašem jídelníčku jogurt? Ten je totiž pro shazování faldíků na břiše jako stvořený. Nejenže vápník, který je v něm obsažený, reguluje metabolismus a podporuje spalování tuků, ale navíc obsahuje probiotika. Tyto živé bakterie prospívají zdravým střevům, takže nejen působí proti nadýmání apod., ale také zlepšují trávení. Štíhlé břicho zaručeno!

Nebát se tuku

Ačkoli to nezní úplně logicky, jíst tuk, když se snažíte tuku zbavit, rozhodně se nebojte jíst potraviny se zdravými tuky (avokádo, ořechy, tučné ryby…). Nejenže zasytí a prospívají našemu zdraví, ale také se látky v nich obsažené podílejí na zlepšení metabolismu a spalování tuků. Takže není nutné se bát všech tuků a všechny vyřadit z talíře. Některé mohou naopak štíhlému pasu napomoci!

Na zdraví!

A na závěr jedna opravdu překvapivá rada. Výzkum Americké chemické společnosti odhalil, že spojencem proti tukovým polštářkům na břiše může být tequilla! Tento nápoj je totiž vyrobený z agáve, která obsahuje látku agavin. A ta pozitivně ovlivňuje hladinu glukózy v těle, díky čemuž působí proti pocitům hladu. Takže toho nespořádáme tolik. Bohužel – jako většina alkoholických nápojů – je také dost kalorická, takže jako prostředek k hubnutí se úplně nehodí…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat