Komentáře k článku

jirka 14.03.2018

Právě jsem mozkovou příhodu prodělal a bohužel jí nepoznal ani lékař v Motole a poslal mě domů,až když jsem tam jel za 5 hodin podruhé,tak mě lékařka přijala s úplně jinou diagnozou a až čtvrtá lékařka si všimla že mám spadlý koutek tak koněčně vzali mrtvici na vědomí a začalo se s léčbou.Je vidět,že naše zdravotnictvý je opravdu na vysoké úrovni.

Hanyna 13.03.2018

Příznaky je dobré si často připomínat. Může to zachránit někomu život!

Josef 13.03.2018

Já to zažil sám na sobě ve 40 letech.Neměl sem vubec žádné příznaky.>:(

Vlasta 13.03.2018

Poučný a dobře napsaný článek - přesně vystihuje příznaky - před necelým rokem jsme vše zažili při CMP se synem. Mladým synem - naštěstí pomoc přišla včas a tak se zdá, že vše dopadlo docela dobře.

konatovka 13.03.2018

Pěkný článek, který popisuje toto nepříjemné postižení. Znám to z příbuzenstva, ale je to tím, že mají cukrovku a jsou obézní a nevadí jim to. Já jsem si vědoma této civilizační nemoci, a proto jsme s manželem v optimální váze, žádná velká břicha, plná viscerálního tuku, který je tolik nebezpečný právě na tyto nemoci.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat