Komentáře k článku

konatovka 13.03.2018

Pěkný článek, který popisuje toto nepříjemné postižení. Znám to z příbuzenstva, ale je to tím, že mají cukrovku a jsou obézní a nevadí jim to. Já jsem si vědoma této civilizační nemoci, a proto jsme s manželem v optimální váze, žádná velká břicha, plná viscerálního tuku, který je tolik nebezpečný právě na tyto nemoci.:-O

Vlasta 13.03.2018

Poučný a dobře napsaný článek - přesně vystihuje příznaky - před necelým rokem jsme vše zažili při CMP se synem. Mladým synem - naštěstí pomoc přišla včas a tak se zdá, že vše dopadlo docela dobře.

Josef 13.03.2018

Já to zažil sám na sobě ve 40 letech.Neměl sem vubec žádné příznaky.>:(

Hanyna 13.03.2018

Příznaky je dobré si často připomínat. Může to zachránit někomu život!

jirka 14.03.2018

Právě jsem mozkovou příhodu prodělal a bohužel jí nepoznal ani lékař v Motole a poslal mě domů,až když jsem tam jel za 5 hodin podruhé,tak mě lékařka přijala s úplně jinou diagnozou a až čtvrtá lékařka si všimla že mám spadlý koutek tak koněčně vzali mrtvici na vědomí a začalo se s léčbou.Je vidět,že naše zdravotnictvý je opravdu na vysoké úrovni.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat