Komentáře k článku

konatovka 18.03.2018

Nakupovat pouze na jeden den není můj styl, naopak mám zásoby a pak se mi snadno vaří, protože kupuji potraviny na zdravé stravování a nepřejídám se. K televizi jsem si nikdy žádné jídlo nebrala.:-O

skorosvatý Petr 19.03.2018

*1* Obžerství je hřích. Ale proč jsou (skoro) všichni kněží korpulentní? Nedostatek sexu a dalšího pohybu. Já mám dvě milenky a mladou manželku a jsem jako lunt. No a když to shrnu, které hřešení méně škodí zdraví? S PÁNEMBOHEM všem otylým homosexuálům.*3*

Cherrynka 19.03.2018

Hodí se to, hlavně ted před létem :)

Amanita Pantherina 19.03.2018

Už jste začali s hubnutím po novém roce, tak je snad každý kdo chtěl zhublý *4* Teď stačí postavu jen zpevnit. Ovšem titulní obrázek nemá chybu, nějaká osoba má na váze 45kg, a to dáváte na článek o hubnutí. Jinak samozřejmě přežírání není zdravé ani pro štíhlé.

Ria 19.03.2018

To jsem se nasmála!!!XD....prý-restaurace dávají přemrštěné porce-mu-he-he....tak snad se hubne i smíchem..... :-)

helus 19.03.2018

Hubnutí mi vůbec nejde.Čím jsem starší,jde to hůř.

fr 19.03.2018

Když jdete na raut ,najezte se doma.Když půjdete na pivo,napijte se doma.Když pojedete k moři ,koupejte se doma.Když půjdete do práce,mákněte si doma.A když už budete doma tak si přečtěte nesmysly na netu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat