Komentáře k článku

Peta 01.04.2018

Mad musi byt domaci a neeee ty smejdy co maje v obchodech,.*21**21**21*

Milan 01.04.2018

Každé ráno lžička medu dělá z dědy neposedu.*12*

Hani 01.04.2018

Med bych nepolkla, sladké mi nechutná, takže u nás doma med není, nebyl a nebude*5*

Lea Hani 01.04.2018

U vás doma = jen Vy?

Th Hani 01.04.2018

Tak pořádnou dávku smetánky po ránu

Helis62 Th 01.04.2018

Toto nechápu, opravdu ne.Asi máte poruchu, ale škoda, že med odpíráte a znechucujete ostatním v rodině.

šolim lark Th 02.04.2018

a kdybych si ho namazal na úd to by jsi ho polkla

Jiří, Johny 01.04.2018

lžička medu po ránu, rýma, chřipka nechodí

snegurka 01.04.2018

:-)Taj jsem si dala lžičku medu. Doufám, že zítra na ní nezapomenu :-)

Karel 01.04.2018

Nemůž hlasovat. Jsou blbě položený otázky. Sladit medem čaj a hlavně vařící čaj je nesmysl. Používám med denně, ale sladím si s ním bílý jogurt k snídani. Celoročně a je to sakra znát. Vytvořená imunita, samozřejmě i díky stravě, která obsahuje hodně zeleniny mi zaručuje, že ve svým věku 48 let neberu žádný prášky a v zimní sezóně neznám nic z virového onemocnění, nachlazení atd. Díky tomu mohu v klidu jezdit na lyže, podnikat horský túry,aniž bych měl kašel, bolení v krku. Jak říkám, v podstatě celý rok díky vytvořené imunitě nemám potřebu navštívit doktora a lékárnu.

Hana G 01.04.2018

Med používám denně, do kávy čaje i vody s citronem. Hlavně do vaření, všude kam se dává cukr-zelí, rajská omáčka, lečo dokonce i do segedýnu.

helus 01.04.2018

Nejraději mám med na chlebu.

vavrjan 01.04.2018

Denně si dělám čaj s medem. letos mne to ovšem moc nepomohlo, dostal jsem dvakrát za sebou nějakou chřipku . Jinak med na chleba s máslem je pochoutka. Teda med musí být medem a ne pouze rozpuštěný a odbarvený cukr. Odebírám od včelaře, který to nešidí.

kattkaa 01.04.2018

Med denně nemívám - budu muset začít užívat.

Včelař Jirka 01.04.2018

Je špatné sladit tam, kde teplota přesáhne 50 stupňů.

Helis62 01.04.2018

Já si med skoro každý den mažu na rohlík s máslem. Vydržím pak do odpoledne bez pocitu hladu.

čecháček 01.04.2018

to jem četl před 25-ti léty v Regeneraci .a snad slovo od slova. Ale doctorfromUSA je holt doctorfromUSA XD

čecháček 01.04.2018

med se může dávat i do horkých nápojů. je to jen cukr ,trochu prospěšných enzymů a organických kyselin ,ty omezují rozmnožovaní bakterií a virů které nesnáší kyselé prostředí a nakonec to nicotné množství vitamínu

Mirka. 01.04.2018

Čekala jsem nějaký recept,nebo radu jak med užívat.O tom,že je med zdravý snad nikdo nepochybuje.

Atonaj z Lipasu 01.04.2018

Rozmixuji čerství zázvor asi tak 30dkg.Odeberu med ze sklenice asi polovinu.Zázvor zamíchám do medu a strčím do lednice.Příprava lahodného čaje.Uvařím vodu naleji do hrnku a přidám kávovou lžíci zázvoru s medem a je hotovo.V zimě i v létě perfektní nápoj.

Maria Atonaj z Lipasu 02.04.2018

...ještě přidejte citron....lék na vše....:)

Mirka 02.04.2018

Také si s ním někdy osladím čaj, ale jen teplý čaj, ne horký, abych med nespařila. Med si kupuji výhradně od místních včelařů. A ten cukernatý mám ráda na chleba :-))

Maria 02.04.2018

Dávám med do čaje a trochu / podle chuti/ do kávy místo cukru..... Med užíváme celou zimu, žádné virozy ....alergie je o hoooodně lepší, nemusím užívat léky, nemám žádné příznaky, doufám, že to vydrží......:)

Med si dám jen občas na chleba s máslem,nebo do čaje

Miloslav Kothera 02.04.2018

Sám med je pro někoho alergen např pro mně!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat