Nepříjemný zápach nohou. Jak se ho jednou provždy zbavit?

Znáte to – celý den lítáte v uzavřených botkách a pak se máte na návštěvě nebo třeba v čajovně zout. A rozpaky kvůli nepříjemnému zápachu jsou na světě. Naštěstí se dá proti zápachu nohou bojovat! Skvělým pomocníkem je například deodorační antimikrobiální sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek®. Přesvědčily se o tom v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich zkušenosti a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Není botka jako botka

Co vlastně ovlivňuje, že se s nepříjemným zápachem bot či chodidel potýkáme? Do jisté míry bychom si měli dávat pozor již v prodejně obuvi.


Sprej na nohy i obuv Top Gold Chemek® vás účinně ochrání před rozpaky ze zápachu chodidel.

Je jasné, že nohy se nám budou potit mnohem víc v neprodyšných botkách než v sandálech. Ale ani uzavřené boty nemusejí nutně znamenat chodidla, která nebudete chtít na veřejnosti obnažovat! Boty by měly být z prodyšného, kvalitního materiálu, který zajistí, že se chodidla nebudou – zjednodušeně řečeno – koupat ve vlastní šťávě.

Nejen na botách záleží – opatrní buďte také při výběru ponožek. Můžete investovat přímo do takových, jež jsou proti zápachu speciálně vyrobené (materiál obsahuje například vlákna stříbra či je jinak ošetřen), ale pokud žádnou větší investici nezvažujete, stačí, když si budete nazouvat ponožky vždy ze 100% bavlny.

Pomocník ve spreji

Rozhodně se vyplatí mít po ruce deodorační antimikrobiální sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® , který se používá k efektivnímu odstranění zápachu nohou a obuvi, napomáhá ochraně proti jejich napadení plísněmi, kvasinkami a bakteriemi a jeho použití je vhodné i na ponožky. Jak se osvědčil našim testerkám?

„Vyhovuje mi, že je jeden sprej jak na nohy, tak na boty. Na zápach bot opravdu funguje. Vůně spreje je také přijatelná. Měla jsem obavy z pocitu mokrých nohou a bot, ale vstřebává se rychle. Navíc po jeho použití nemám pocit ulepení jako po některých konkurenčních výrobcích. Po této stránce za mě spokojenost,“ zhodnotila testerka ustarana.


Antimikrobiální sprej Top Gold Chemek® měl u našich testrek jednoznačný úspěch!

Sprej opravdu funguje a hezky voní. Sice bylo těžké manžela dokopat k tomu, aby ho používal, ale je to hodně poznat.V předsíni nejsou cítit boty a překvapivě hned po nastříkání boty voní. Po pravdě, byl jsem ochotna si přičichnout k botě až po 3 dnech, dříve jsem neměla odvahu. Nejvýrazněji jsem to poznala když přišel celý zpocený a lehl si v obyváku na gauč. Nedalo se přiblížit, tak jsem vzala sprej a nastříkala mu aspoň nohy...hned bylo snesitelněji. Měla jsem chuť postříkat ho celého, ale při jeho výšce 2 metry bych toho moc vyplýtvala. Nyní jej používám na boty všech a manžel i na nohy,“ přidala se testerka Skaj.

Tento sprej mě velmi mile překvapil. Manžel ho používá denně jak na nohy, tak do bot. Já si ho občas stříkám do bot. Sprej opravdu rychle zasychá, ponožky ani boty tak nezůstávají vlhké. Vůně je mi příjemná. Účinek mě také mile překvapil. Po nastříkání do obuvi ráno je odpoledne stále cítit tato svěží vůně,“ pochvalovala si testerka Hanyna.

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold jsem testovala jak já, které se nohy potí mírně, tak i manžel, který má s pocením nohou větší problémy. Velkým plus byla eliminace dvou přípravků, které jsme dosud užívali, do jednoho. Tento sprej se může aplikovat jak na nohy, tak i do bot. Vůně je příjemná, oceňuji rychlé zasychání. S přípravkem Top Gold jsme byli více než spokojeni. Manžel si jej vzal do práce, tudíž si jej budu muset na domácí aplikace koupit. A rozhodně to udělám!“ napsala testerka Milka98.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat